Setari Cookie-uri

Ce isi doresc femeile in pat?

Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le stie orice barbat...

- Preludiul. Daca vrei ca o femeie sa ajunga la orgasm acorda-i timp.

- Atmosfera perfecta. Femeile iubesc romantismul. Ne place sa facem dragoste intr-o incapere cu lumina difuza, cu muzica soft, eventual chiar un dans pe o melodie romantica ar fi minunat. Alte idei romantice: lumanari in jurul patului, in baie langa o cada inspumata, un film romantic, o iesire la picnic, o cina romantica, petale de trandafir si tot ce face o femeie sa se simta speciala;

- Flirtul. Atunci cand dansam… ne place sa fim atinse senzual, pe brate, pe gat… sa ni se sopteasca la ureche cuvinte frumoase si incitante, apoi sa fim sarutate usor si apoi din ce in ce mai pasional. O noapte in club sau o petrecere poate fi un preludiu foarte bun.

- Acorda atentie intregului ei corp. Concentreaza-te pe intreg corpul nu sari direct intre picioare. Ne place sa fim sarutate si mangaiate atent, in cele mai putin evidente locuri.

Citește și:

- Comunicarea verbala in pat. Multor femei le place sa vorbesti cu ele in pat. Le place sa stie ceea ce gandesti chiar acum si ca nu ai vrea sa fii nicaieri in alta parte in acel moment. Trebuie sa stie ca o apreciezi si ca e totul pentru tine in acel moment. (stiu ca e ciudat…dar femeile vor sa auda asta si daca e doar o aventura de o noapte). Spune-i ca e cea mai sexy si mai frumoasa femeie de pe pamant, ca nu ai mai fost cu niciuna ca ea.

- Cucereste-i creierul si corpul te va urma! Creierul este cel mai activ organ sexual. Mai ales la femei este centrul tuturor trairilor ei.

- Orientare spre placere, nu spre obiectivul final. In pat trebuie sa uiti de toate regulile de eficienta si orientare catre obiective si sa faci exact opusul. Concentreaza-te pe placerea de moment, savureaza fiecare clipa, traieste intens si fa exact ceea ce simti. Daca faci cu placere cu siguranta va fi un succes. E valabil si pentru barbati si pentru femei.

Citește și:

- Soft, dar si dur. O femeie adevarata are nevoie de un barbat adevarat. Nimic nu e mai masculin decat un barbat hotarat si de ce nu..un pic mai dur. Femeia de succes este o conducatoare excelenta in viata de zi cu zi. Dar din cand in cand ii place sa fie condusa in pat. Si asta intr-un mod cat mai ferm. Atunci cu singuranta il va urma.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.