Setari Cookie-uri

Ce isi doresc femeile in pat?

Sunt cateva lucruri pe care ar trebui sa le stie orice barbat...

- Femeilor le place sa auda cuvinte suave de dragoste cand se apropie de orgasm deoarece asta ii da un sentiment de siguranta si o face sa se abandoneze in adevaratul sens al cuvantului.
SEX TIP:

Unele femei se excita foarte tare daca sunt dominate. Ia-i mainile si tine-i-le strans deasupra capului in timp ce o saruti pe gat si ii spui: “Stiu ca iti place!” Si asta nu e o intrebare.

ASA NU! Intrebarile trebuie evitate pe cat posibil in pat. Nimic nu poate sa taie pofta mai mult decat niste intrebari de genul: “Vrei sa te sarut pe gat?” sau “Ar trebui sa iti dau jos sutienul?” sau “Ai vrea sa o luam mai incet?”

ASA DA! In loc de intrebari trebuie folosite afirmatiile de genul: “Va fi o noapte pasionala si plina. Pregateste-te!” sau “Data viitoare voi si si mai rau. Mai ales daca nu esti o fetita cuminte.”

Citește și:

Experiente pline de placere iti doresc,

Theona

PS: Lasa-mi un comentariu in care sa imi spui cat de important crezi tu ca este sexul intr-o relatie si cum ar trebui sa se poarte cu tine in pat ca sa te simti satisfacuta? (poti lasa comentariul doar cu initialele numelui tau)

PPS: Daca ti-a placut acest articol, ma gasesti pe http://femeiadesucces.ro, pe mine si pe alte 8000 de femei dormice de evolutie si unde vei primi cadou cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.