Setari Cookie-uri

Decalogul dragostei: 10 porunci primordiale

Te rog sa nu ma certi, este o gluma, nu blasfemie.

2. Sa nu minti.

Este clar, nimanui nu ii place sa fie mintit. Vorba aceea: ce tie nu iti place, altuia nu ii face. Viata in doi trebuie sa fie simpla si trebuie sa ti-o traiesti din plin, nu sa o pierzi incercand sa iti ascunzi minciunile.

3. Sa nu ucizi...dragostea.

Daca el vre sa fie afectuos, lasa-l sa fie. Daca iti aduce flori din senin, prima reactie trebuie sa fie de bucurie si de multumire, nu cauta nod in papura.

Daca il iubesti, iubeste-l cu totul, iubeste-l cum stii mai bine, iubeste-l cum are nevoie. Iar daca te iubeste, lasa-l sa te iubeasca cum poate si sa iti dovedeasca cand si cum crede el de cuviinta. Accepta-i iubirea fara sa fii rea si fara sa te indoiesti de sentimentele lui.

4. Sa nu iei numele amantului tau in desert.

Nimic nu este mai nepotrivit decat sa strigi numele altui barbat in timpul actiunii cu iubitul tau oficial sau in somn, ambele fiind clare dovezi de tradare. Ideal ar fi sa respecti prima porunca pentru a nu se ajunge aici insa, daca se ajunge, trebuie sa te controlezi.

Citește și:

5. Adu-ti aminte de ziua in care v-ati cunoscut si sarbatoreste-o.

Sarbatorile sunt momente de bucurie, mai ales cand sunt impartasite cu cineva, asadar nu ai niciun motiv sa nu sarbatoriti data cand v-ati cunoscut, data cand v-ati sarutat prima oara sau data cand v-ati impartasit iubirea... fizic. Sarbatoriti cu orice ocazie, pentru o mai buna coeziune si mai multa buna dispozitie in cuplu.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.