Cum iti gasesti SUFLETUL PERECHE?

Cum iti gasesti SUFLETUL PERECHE?
Kudika
13 Februarie 2013

Visezi sa-ti gasesti sufletul pereche?

Un articol scris de Arielle Ford

Visezi sa-ti gasesti sufletul pereche? Un partener de viata care sa te iubeasca, sa te indrageasca si sa te adore? Deoarece mi-am gasit sufletul pereche cu care m-am si casatorit abia la 44 de ani, am invatat multe lucruri pe parcurs despre ce e bine si ce e rau in planul iubirii si al relatiilor sentimentale.

Un lucru de care m-am convins este ca a-ti gasi adevarata iubire e posibil la orice varsta si pentru oricine, daca esti dispus sa te pregatesti la toate nivele sa devii un magnet pentru iubire.
Cand m-am hotarat sa-mi intalnesc sufletul pereche, intentiile mele au devenit perfect clare si totodata am eliminat orice mizerie din casa mea si din inima mea.

Am invatat si am inventat tehnici, mentalizari si rugaciuni care m-au ajutat sa-mi pregatesc trupul, mintea, spiritul si casa pentru o relatie exceptionala. Si toate acestea au dat roade, l-am intalnit pe sotul meu, Brian, care mi-a depasit toate dorintele si asteptarile. El a fost si este tot ce mi-am putut dori vreodata.

Consider ca Universul reflecta mereu credintele pe care le avem despre noi insine si despre lume. Daca noi credem ca lumea este un loc al iubirii si al prieteniei, atunci astfel va fi si experienta noastra. Asadar, a crede si a sti ca sufletul tau pereche e undeva in acesta lume reprezinta partea cea mai importanta a formulei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri