Setari Cookie-uri

5 motive serioase pentru care femeile sunt parasite de barbati

De ce ne parasesc barbatii?

Dragoste mare, relatie frumoasa, saruturi si declaratii de dragoste…si peste noapte intregul vis se naruie si te trezesti ca el si-a facut bagajele si PLEACA!!

Si tu nu stii ce te-a lovit! Nu stii cum sa reactionezi si iti e greu sa accepti realitatea!

De ce ne parasesc barbatii?

Este o întrebare care macina multe femei deoarece primesc emailuri de la femei parasite si dornice sa previna asta in viitor.

Nu există femeie care, macar o data în viata, sa nu ii fi fost teama ca toata povestea de dragoste sa nu se termine cu o despartire si cu multe lacrimi.

sursa foto: Dreamstime.com

Trebuie sa citesti si tu acest articol daca vrei sa ai o relatie armonioasa si sa nu fii luata prin surprindere de o despartire.

Daca inca nu ti-ai dat seama, barbatii opun un fel de REZISTENTA cand vine vorba de problemele de natura emotionala din cuplu.

Citește și:

Femeilor le plac cuvintele – barbatilor le place spatiul.

Daca ii oferi unui barbat spatiu atunci cand este suparat, te va respecta mai mult pentru asta, la fel cum tu il apreciezi atunci cand comunica cu tine despre ceea ce il necajeste.

Mereu aceleasi zone de REZISTENTA creeaza conflicte si ii determina pe barbati sa abandoneze relatia.
Asa ca sa nu mai lungim vorba, care sunt principalele 5 motive pentru care barbatii parasesc femeile?

1. “Principiul Placerii”

Barbatii, dar si femeile, in general vor sa se simta bine in viata.

Isi doresc in jurul lor persoane care sa fie surse de confort, placere si intelegere.
Printre aceste persoane te numeri si tu. Atunci cand ii reprosezi mereu barbatului din viata ta ceea ce te deranjeaza la el, te transformi intr-o persoana dezagreabila.

Si asta ii influenteaza in mare masura decizia de a mai investi sau nu timp, efort si energie in relatia voastra.

Citește și:

Sau daca acesta va decide sa renunte a mai incerca sa repare ceea ce nu merge intre voi, ca sa va simtiti amandoi bine impreuna.

2. Experienta Emotionala si Viitorul

Pentru un barbat, intr-o relatie, felul cum o femeie reacioneaza in situatii de minima importanta indica felul cum aceasta va reactiona in fata unor greutati mai mari ce pot aparea in viitor.

Asa ca daca o femeie este mereu negativista si foarte sentimentala… si nu se poate stapani chiar atunci cand barbatul incearca sa ii explice lucrurile si sa o ajute… atunci barbatul va crede ca lucrurile nu vor sta mai bine nici pe viitor.

3. Pierderea Atractiei

Dragostea poate fi importanta pentru un barbat.

Dar la fel ca in cazul femeilor, daca nu exista in continuare COMUNICARE si ATRACTIE intre parteneri… atunci RESTUL incepe sa nu mai conteze.

Cand nu barbat nu SIMTE o legatura profunda cu femeia de langa el, care sa-i aminteasca macar din cand in cand de ce este langa ea, atunci el va uita motivul… si relatia va deveni o corvoada pentru el.

Citește și:

De fiecare data cand se va gandi la partenera lui, ii vor veni in minte toate problemele, frustrarile si experientele negative… si pe viitor, va privi relatia ca pe ceva ce nu ii aduce NICIO SATISFACTIE in viata.
Deseori, cand femeile simt ca distanta sau problemele s-au instalat in cuplu, incearca sa “discute” cu barbatul si sa salveze “relatia”.

Mare greseala, daca vrei sa indrepti lucrurile.

Asta deoarece un barbat vrea sa FACETI lucruri impreuna (nu sa le discutati), si astfel va sti ca relatia functioneaza.

Sa creezi o legatura profunda si sa reinnoiti atractia dintre voi este una dintre cele mai puternice si importante metode de a oferi unui barbati motive sa vrea sa fie cu tine, cu orice pret.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.