Setari Cookie-uri

5 motive serioase pentru care femeile sunt parasite de barbati

De ce ne parasesc barbatii?

Iar ANGAJAMENTUL este acordul dintre o femeie si un barbat de a deschide si a pasi impreuna pe usa aceasta.

Dar adevarul este ca si barbatilor le e frica de angajament din aceleasi motive ca si femeilor. Nu se gandesc la asta in acelasi mod in care o fac femeile.

De accea procesul prin care barbatii se angajeaza in relatii serioase este diferit de la caz la caz.
Majoritatea femeilor simt adesea un fel de tensiune si rezistenta in incercarea lor de a merge mai departe in relatia cu un barbat.

Si nu vorbesc aici doar despre cuvintele care exprima intentia de a-si lua un angajament, si de un “angajament emotional” pe care barbatul trebuie sa si-l ia fata de ele.

Daca un barbat este cu adevarat implicat in relatia cu tine, la nivel emotional, atunci orice “probleme” ati avea, vor fi doar mici obstacole pentru el. Si la va rezolva increzator, deschis si sigur pe el.

Citește și:

Dar daca un barbat nu este implicat emotional suficient, orice problema minora il va face irascibil, frustrat si va da vina pe tine, pentru ca in final sa se retraga din relatie.

Ceea ce, pana la urma, te va lasa pe tine intr-o mare INCERTITUDINE.

Concluzie: Nu te grabi in relatiile tale, deoarece de multe ori perceptia ta subiectiva s-ar putea sa nu iti permita sa vezi realitatea asa cum e.

Am muncit mult la acest articol pentru ca stiu ca este o problema delicata si trebuie atinse punctele sensibile. Daca ti-a placut si daca tu consideri ca va fi de folos si altor femei, da un share si sunt sigura ca si ele iti vor fi recunoscatoare.

O zi plina de iubire iti doresc,

Theona

PS: Daca ti-a placut acest articol, am un articol foarte util legat de problemele sexual in cuplu aici, ma gasesti pe femeiadesucces.ro, pe mine si pe alte 8000 de femei dormice de evolutie si unde vei primi cadou cartea “100 de pasi pentru o viata fericita"

Citește și:

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.