Setari Cookie-uri

Dependenta - sora alienata a iubirii

Care este definitia corecta a dragostei?

De multe ori se intimpla chiar ca personajul pe care si l-au imaginat in inimile lor sa nu aiba aproape nicio legatura cu persoana reala. Nu odata am ascultat descrieri de persoane pe care le cunosteam cit de cit, atit de diferite de realitate, incit incepusem sa am indoieli daca nu cumva se vorbea de altcineva. Pentru ca mi se descria cu totul alt personaj - cel din mintea ei doritoare si din imaginatia-i dependenta.

Ce este cel mai trist este ca din astfel de adictii teribile se poate ajunge la abuzuri grave si chiar la vieti pierdute. Uraganele emotionale care lovesc in constructii sentimentale subrede, produc tot atitea dezastre precum cele reale.

O persoana care se simte foarte bine in pielea ei, care isi apreciaza valoarea si frumusetea in mod independent, nu doar prin aprecierea celuilalt, nu numai ca nu va avea parte de astfel de caderi nefaste, ci dimpotriva, va atrage in viata ei intotdeauna persoane echilibrate si relatii implinitoare.

Citește și:

Sa aveti o primavara frumoasa, doamnelor! Sa iubiti si sa fiti iubite, insa fara a tinji dupa confirmarea valorii voastre in ochii nimanui. Valoarea voastra este numai si numai in voi, iar daca nu sunteti constiente ca ea este acolo, nici cei care se vor uita in ochii vostri nu o vor vedea.

Nicicum!

Elena Popa

sursa foto interior si prima pagina: Depositphotos.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.