Setari Cookie-uri

30 Lectii de viata pe care le-am invatat de la mama

Mamicile sunt prima sursa de invataturi - ce aflam de la ele?

Mai in gluma, mai in serios, mamica mea (si probabil si a ta, pe tine) m-a invatat cate ceva despre toate prostiile vietii. Despre suparare, despre viata de dincolo, despre iubire, despre prieteni, despre flori si asa mai departe.

1. Copiii sunt adusi de barza -> bine, asta a fost o minciuna, dar era dragut sa vad ca si la Tom si Jerry apar tot asa copiii – lucrurile simple sunt cele mai frumoase.

2. Daca mai plangi, te dau la tigani -> nu imi placeau pentru ca erau prea bronzati (intre timp am renuntat la rasism), dar intotdeauna functiona, pentru ca stiam ca tiganii sunt galagiosi si ca eu sunt draguta si atunci... numai eu aveam de pierdut. Ce, exact, nu am aflat niciodata, dar ma teroriza gandul.

3. Florile cresc mai frumos daca vorbesti cu ele –> toate lucrurile se dezvolta mai frumos cand le dai atentia cuvenita.

Citește și:

4. Sa nu vorbesti cu strainii -> e o idee buna, dar atunci cum iti faci prieteni?

5. Daca nu stii ceva, intreaba – e mai bine sa intrebi, decat sa faci de capul tau si sa faci gresit -> sigur, a mers. Pana cand am intrebat ce e ala „sex” si ce e ala „viol”, la 7 ani, cand am invatat sa citesc si mi-a raspuns „taci si te uita la film!”, din cauza ca am pus-o in dificultate. Eram prea mica, dar putea sa imi dea un indiciu. Mi l-a dat... mai tarziu.

6. Cand trebuie sa toci ceapa, asigura-te ca omul cu care tocmai te-ai certat e prin preajma -> trebuie sa il faci cumva sa planga!

7. Mam’mare nu trebuie sa fie mare -> uneori, cuvintele nu reflecta foarte bine realitatea.

8. Relatia perfecta va fi cu un individ care este un pic mai mare (inaltime si ani) -> no comment.

9. Cand cineva te intreaba daca vorbesti singura, trebuie sa raspunzi „eu nu vorbesc singura, vorbesc cu mine”. Daca vrei sa ii bagi in sperieti, atunci vei spune „nu, vorbesc cu Maricel, fratele meu”, aratand cu mana un loc gol din apropiere.

Citește și:

10. Cel mai usor este sa enervezi oameni cand razi.

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.