Setari Cookie-uri

Daca as fi barbat

Cine castiga in razboiul sexelor?

De cand primatele s-au ridicat in doua labute si au inceput sa piarda din pilozitate, femeile si barbatii au incercat sa inteleaga trairile celuilalt sex.

Tot de atunci, am inceput sa ne plangem de neajunsurile sexului opus. O gluma proasta spune ca daca femeile ar conduce planta nu ar exista razboaie ci doar tari geloase care nu isi vorbesc. Dar daca planeta ar fi guvernata doar de barbati?

Probabil ca am mai supravietui vreo cativa an intr-o perpetua iarna nucleara apoi am pieri. Dar demn, masculin, feroce si falic! Adevarati eroi.

1. Daca as fi barbat, as inceta sa cred ca femeile se simt flatate atunci cand sunt fluierate, pipaite sau lovite “erotic” peste fund atunci cand trec pe langa mine pe strada.

2. Nu as mai stramba din nas cand as vedea o femeie ajunsa intr-o pozitie de conducere sau sa banuiesc intai ca a stat in vreo alta pozitie pe sub birou.

Citește și:

3. M-as implica mai mult in cresterea copilului si nu mi-ar fi jena sa-mi iau concediu pentru cresterea progeniturii.

4. As invata sa am grija de casa in care locuiesc si nu mi s-ar parea sub demnitatea mea sa pricep din tainele bucatariei mai departe de cartofi prajiti si micu’ sfaraitor de pe gratar.

Mi-as face patul, mi-as spala vasele in care am mancat si nu m-as astepta ca sotia sau iubita mea sa fie menajera pentru simplul motiv ca ma iubeste si facem sex de 1.5 ori pe saptamana sans preludiu.

5. As avea mai multa grija de corpul meu.

6. Nu as scuipa pe strada, nu as injura la semafor, nu as claxona la fuste scurte si picioare lungi.

7. Nu as sta toata ziua cu mana pe “bijuteriile de familie” sa ma asigur ca sunt tot acolo, nu m-as apuca de ele ca sa-mi demonstrez potenta coplesitoare si as gasi o metoda mai buna de relaxare decat scarpinatul la masculinitate in vazul lumii.

Citește și:

8. Nu as folosi niciodata cuvintele pisi, pui, papusa, printesa, iubi, ubita.

sursa foto: shutterstock

9. Nu as spune niciodata ceva care sa inceapa cu “Toate femeile sunt…”

10. M-as asigura ca fiecare femeie care a ajuns in patul meu a avut parte de un orgasm.

11. Nu mi-ar fi teama de preludiu, nu as intreba al catelea partener sunt si nici nu as cere sa-mi faca un clasament detaliat al orgasmelor pe care le-a avut pana la mine.

12. Nu as face niciodata sex cu o femeie parfumata cu Eau de trascau si mastica.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.