Setari Cookie-uri

Exista prietenie intre femei si barbati?

Unde este limita intre iubire si prietenie?

Daca ne luam dupa gura lumii, exista mai multe feluri de prietenie intre un el si o ea.

1. E ca un frate pentru mine

Aceasta relatie se dezvolta de regula intre o fata tanara si un baiat mai mare in care ea cauta un soi de figura paterna. El este umarul pe care plange si ocazional, la cate o petrecere mai incinsa, baiatul pe care il saruta cand o paraseste “iubi”.

2. Pot sa vorbesc despre orice cu tine

Foarte frumos. Chiar si despre sex. Mai ales despre sex apoi se intreaba cum de s-a acumulat atata tensiune intre cei doi incat nu poate nimeni sa stea pe langa ei. Miros a frustare de la o posta pe care o vor redirectiona gresit catre oameni care nu au nicio vina.


3. Postul e deja ocupat

Aici nu mai e vorba de prietenie cat e vorba de planul doi. Cel putin unul dintre ei este prins intr-o relatie dar se simte atras si de “prieten”.

Citește și:

4. Prieteni cu beneficii

Sau chemarea naturii. Daca cei doi au decis sa isi duca relatia mai departe, asta in seaman ca relatia va merge pana in patul unui dintre ei.

Adevarata provocare apare abia dupa ce si-au pus hainele pe ei. Vor continua sa faca sex ocazional si amical sau vor oficia relatia cu strangeri de mana in vazul lumii?

Cert este ca de aici, nu mai exista drum inapoi. Cea mai dureroasa parte este atunci cand atractia dintre cei doi dispare iar unul dintre ei realizeaza in cele din urma ca a pierdut intr-adevar un prieten de nadejde.

Pana la urma, adevarul este undeva la mijloc. Unori, o relatie de prietenie evolueaza in mod natural catre o poveste de dragoste. In alte cazuri, orice implicare romantic poate fi absolut fatala. Atentie deci la sexul care dauneaza grav prieteniei.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.