Setari Cookie-uri

20 de picanterii sexuale pe care trebuie sa le incerci

Cat de departe mergi pentru a-ti implini fanteziile?

11. Ora de citire

Povestile erotice pot fi un punct foarte bun de plecare pentru o partida fierbinte de sex. Ai grija insa la ce alegi. O poveste siropoasa de Sanda Brown ar putea avea efectul unui balsam de rufe, adica face voinicul moale si pufos in loc sa stea in pozitie de drepti! Orienteaza-te catre ceva mai aventuros, de exemplu operele Marchizului de Sade sau cartea dupa care lesina toata lumea in ultima perioada, Fifty Shades of Grey.

12. Stimularea perineului

Ca si anusul, aceasta este o zona foarte sensibila atat la femei cat si la barbati. Poti sa o stimulezi oral, sarutandu-l usor, lingandu-l apoi sufland aer rece peste acesta zona.

13. Vorba dulce…

Cei mai multi barbati se dau in vant dupa fetele rele care vorbesc murdar. Daca nu ai suficient curaj sau ai nevoie de o sursa de inspiratie, poti apela eventual la literature erotica. Si filmele XXX ar fi o sursa de inspiratie dar sunt sanse sa inveti mai degraba sa injuri ca un birjar decat sa vorbesti sexy.

Citește și:

14. Una calda, alta rece…

Daca te joci cu schimbarile de temperatura, trupul partenerului tau va fi cuprins de extaz in scurt timp pentru ca aceste variatii intensifica senzatiile.

Ca sa iti faci curaj, il poti saruta intr-un loc foarte sensibil apoi il mangai cu un cub de gheata in acelasi loc. Daca nu ti-e jena de sexul oral, inainte sa treci la actiune, suge un cub de gheata.

15. Sus textila!

Ti s-a intamplat vreodata sa iti doresti iubitul atat de tare incat sa nu mai ai rabdare sa va dezbracati de tot? O partida de sex la repezeala cu hainele pe voi arata cata pasiune exista si cat de mult va bucurati unul de celalalt. Are ceva profund carnal si senzual in ea, un sentiment de dorinta urgenta care trebuie satisfacuta.

Vizionare placuta


Kudika
31 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.