Setari Cookie-uri

Cum ii spui ca nu e bun in pat?

Relatia voastra sexuala nu este exact cum ti-ai dorit?

Nu ii spune ca nu este ok in pat dupa prima partida de sex. Si barbatii sunt uneori emotivi, iar in momentele in care vor sa impresioneze o fata se pot panica. Cu siguranta, el vrea ca tu sa te simti in al noualea cer, sa fie el cel mai barbat dintre barbati in ceea ce priveste experienta ta sexuala de pana atunci.

Nu ii spune lucrurile astea in timpul partidei de sex pentru ca situatia va degenera si nu se va ajunge la nimic bun, dar nici dupa cateva saptamani pentru ca se va simti inselat cand isi va da seama ca tu ai mimat placerea in tot acest timp. Asteapta sa terminati si ii poti spune la “tigara de dupa”, sau in ziua urmatoare la micul dejun.

Nu incerca sa arunci toata vina pe el si nu il pune la zid pentru ca ii vei distruge increderea in sine si nu va sti cum sa interpreteze toata situatia.

Pune accent pe aspectele pozitive cu privire la relatia voastra sexuala si spune-I tot ceea ce iti place la el, in pat. Acum este momentul sa ii spui si ce nu iti place, cu ce nu te simti confortabil, si mai ales sa ii dai sugestii, sa ii spui ce ti-ar placea sa iti faca. Pentru ca discutia sa fie mai antrenanta si mai interactiva, il poti intreba si pe el ce ii place la tine sau ce i-ar placea sa experimentati impreuna.

Citește și:

Daca dupa toate aceste lucruri nu reusiti sa ajungeti la un numitor comun in pat, luati in considerare si ajutorul specialistilor. Nu este nimic rusinos sau iesit din comun ca un cuplu sa ia lectii de la profesionistii in domeniu. In fond si la urma urmei, totul este spre binele vostru, al relatiei voastre.

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.