Setari Cookie-uri

10 Pozitii pentru un orgasm de vis

Sa aduci o femeie pe culmile extazului poate fi o sarcina care ii depaseste pe o parte dintre vasnicii masculi ai planetei.

Intr-o lume perfecta, femeile au orgasm de fiecare data cand fac sex si vorbesc deschis despre masturbare. Dar cum noi nu traim intr-o lume perfecta, si unii si ceilalti trebuie sa facem eforturi pentru a descoperi absolutul placerii sexuale.

Este un fapt bine cunoscut ca cele mai multe femei nu pot ajunge la orgasm doar prin penetrare si au nevoie de stimulare clitoridiana.

Placerea feminina depinde de foarte multi factori, nu doar de lungimea, grosimea, diametrul si rezistenta penisului care munceste in slujba ambilor parteneri.

1. Pozitia misionarului

Poate suna anost, banal, plictisitor, pe scurt, moartea pasiunii. Insa din aceasta pozitie, muntele pubian al barbatului se freaca de clitorisul femeii la fiecare penetrare si il stimuleaza, punand astfel in miscare “mecanismul” care declanseaza orgasmul.

Citește și:

Daca iti asezi o perna sub fund, vei obtine unghiul perfect pentru stimularea punctului G. Tu te poti misca in acelasi timp cu iubitul tau si vei creste astfel intensitatea senzatiilor. Este o pozitie standard si nu ai cum sa dai gres cu ea. Daca nu isi face efectul asupra ta, stai linistita. Nu este nimic in neregula cu tine pentru ca ce merge la Marioara, nu merge la tot satul.

Spune-i iubitului tau sa schimbati pozitia si experimentati pana cand gasiti modalitatea perfecta pentru amandoi.

sursa foto shutterstock cuplu in pat

2. Doggy style

Nu ai cum sa indulcesti sau sa traduci academic aceasta pozitie. Daca este facuta asa cum trebuie, aceasta pozitie poate rasplati ambii parteneri cu un orgasm de tinut minte! Multi barbati stimuleaza o perioada clitorisul partenerei dar apoi atentia lor este distrasa si uita sa faca acest lucru.

Citește și:

Atunci cand se opresc in toiul actiunii, isi “pierd” partenera pe drum. Cele mai multe dintre femei prefera sa faca treaba cu mana lor insa este destul de dificil si ai nevoie de ceva aptitudini de acrobata sa-ti sprijini propria greutate cat si o parte din greutatea partenerului intr-o mana iar cu cealalta sa-ti stimulezi clitorisul.

In afara de faptul ca este o pozitie care permite acces la numeroase zone erogene de pe trupul unei femei, este benefica si pentru barbatii cu care natura nu a fost excesiv de generoasa pentru ca permite o penetrare profunda.

3. Femeia deasupra

Sex pentru incepatori: Barbatul trebuie sa stea intins in timp ce femeia se urca peste el. Din aceasta pozitie, ea controleaza unghiul de penetrare si intensitatea miscarilor in timp ce clitorisul ei se freaca usor de muntele pubian al partenerului.

Citește și:

Pentru a creste intensitatea senzatiilor, puteti folosi putin lubrifiant dar nu pentru a facilita penetrarea ci pentru a umezi locurile in care clitorisul ei si muntele pubian al partenerului intra in contact.

4. Femeia deasupra (The Remake)

A se vedea “reteta” de mai sus cu mentiunea ca tu trebuie sa te asezi deasupra partenerului tau dar cu spatele la el. Din aceasta pozitie, punctul G este foarte usor de stimulat. In plus, ai mainile libere pentru a te juca in voie cu clitorisul tau in timp ce iubitul iti poate admira priceperea de la spate.

5. Pe scaun

Pentru aceasta pozitie, trebuie intai si intai sa alegi un scaun solid care sa nu cedeze sub voi cand e orgasmul mai aproape. Iubitul tau sta confortabil jos in timp ce tu faci toata treaba. Te poti aseza cum iti face placere mai multa. Fie cu fata spre el, fie cu spatele.

Ai grija insa daca stai cu fata la el sa te sprijini cu mainile pe genunchii lui daca vrei sa eviti accidentele neplacute. Sau iti poti ridica mainile pe deasupra caului si sa te sprijini de gatul iubitului tau. In acest fel, va avea acces mai usor la sanii tai.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.