Setari Cookie-uri

10 Pozitii pentru un orgasm de vis

Sa aduci o femeie pe culmile extazului poate fi o sarcina care ii depaseste pe o parte dintre vasnicii masculi ai planetei.

6. Planeta Orgasm

In popor, pozitia aceasta este denumita scurt si cuprinzator “umeri-craci”. Dupa numele sau, este evident la ce se refera. Iubitul tau sta in genunchi in fata ta iar tu iti asezi picioarele pe umerii lui. Din aceasta postura, el are acces la clitorisul tau dar si la alte parti erogene ale corpului.

Trebuie sa aveti insa grija pentru ca din aceasta pzoitie, cervixul femeii este foarte expus si o penetrare mai brutala se poate lasa cu gemete de durere in loc de suspine de placere.

7. Carti de joc

Pozitia se numeste astfel pentru ca cei doi parteneri stau lipiti si inghesuiti intocmai cum stau cartile in pachet. Poate fi executata fara probleme in pat dar pe podea, senzatia va fi mult intensificata. Prin urmare, intinde pe jos o patura sau un cerceaf ca sa nu va frecati (si) pe genunchi.

Tu trebuie sa te asezi pe burta cu fundul putin ridicat si picioarele apropiate. Partenerul tau se urca deasupra ta isi isi pozitioneaza picioarele de o parte si de cealalta a corpului tau. Pentru a-l trage mai mult in interiorul tau, iti poti ridica un picior sau chiar pe amandoua.

Citește și:

8. Pe locuri, fiti gata, start!

Pozitia se numeste asta pentru ca postura corpului femeii este asemanatoare cu cea a unui atlet la linia de start. Iubitul tau trebuie sa se aseze in genunchi, cu fundul lipit de picioare iar tu te asezi cu spatele la el, intr-o pozitie similara cu doggy style. Diferenta este ca stai sprijinita pe tot piciorul de la genunchi in jos si iti pastrezi echilibrul proptita in maini.

9. Raze X

Pozitia se numeste astfel pentru ca trupurile celor doi parteneri formeaza un fel de X. Prin urmare, iubitul tau trebuie sa stea in fund, eventual cu spatele sprijinit in maini.

Tu te asezi deasupra lui cu fata la iubitul tau si cu picioarele intinse in spatele acestuia. Din aceasta pozitie, el isi poate folosi gura pentru a-ti alinta gatul si sanii.

10. Imbratisari patimase

Iata o pozitie ideala pentru o dimineata de weekend. Tu te trezesti in bratele partenerului tau si ai chef de ceva tandreturi matinale? Da-i buna dimineata intr-un fel special. Lipeste-ti spatele de trupul lui si misca-te senzual. Cu siguranta va pricepe sugestia ta. Ridica-ti apoi genunchii la piept si el te poate penetra foarte usor pe la spate.

Citește și:

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.