Setari Cookie-uri

Semnele unei relatii fara viitor

Cum iti dai seama ca relatia ta are ca destinatie Tara Nicaieri

Relatiile au momente bune si momente proaste iar discutiile in contradictoriu intre parteneri sunt perfect normale. Dar ce te faci atunci cand simti ca tu sau partenerul tau nu va puteti implica 100% in relatia voastra? Poate ca pe parcurs au existat niste semnale de alarma pe care le-ai ignorat. Iata cum iti poti da seama ca este momentul sa spui STOP!

1. Nu vorbiti niciodata despre viitor

Este minunat sa te lasi purtata de moment si sa traiesti clipa insa daca voi nu va faceti planuri de viitor, este foarte posibil ca relatia vostra sa nu aiba zile multe.

Planurile comune sunt un ingredient cheie in dezvoltarea unui cuplu si poate indica gradul de angajament pe care ti-l asumi.

2. Iti spune des ca nu crede in casatorie

Multi oameni afirma cu tarie ca nu sunt buni de soti sau sotii insa partenerii lor spera ca acest lucru se poate schimba cu timpul. Din pacate, nu este mereu asa.

Citește și:

Ce-i drept, pe masura ce relatia evolueaza, casatoria este un pas natural care vine de la sine dar daca intuitia ta iti spune ca partenerul tau nu are planuri in acest sens, este cazul sa-ti evaluezi prioritatile.

3. Ai un “Plan B”

Daca iei in considerare varianta unui “iubit de rezerva” este clar ca nu esti dedicata actualei relatii si nu te face fericita. Nu este corect fata de niciunul dintre parteneri sau fata de o a treia persoana. Atunci cand iubesti cu adevarat si crezi ca ti-ai gasit jumatatea, nu exista un plan B.


sursa foto: shutterstock

4. Nu faceti nimic impreuna in afara de sex

Daca singurul lucru pe care il aveti in comun este un orgasm, cu siguranta va fi foarte greu daca nu cumva imposibil sa atingeti impreuna un alt grad de intimitate. Apropiere dintre doi oameni care vor sa construiasca o relatie inseamna mai mult decat un contact fizic.

Citește și:

Sigur, o partida fierbinte de sex iti poate aduce o oarecare satisfactie pe moment dar nu este suficienta pentru o relatie sanatoasa si echilibrata.

5. Reversul medaliei: faceti multe lucruri impreuna, mai putin sex

Intr-o relatie pe termen lung, poate aparea rutina si dorinta sexuala scade. Ceea ce nu inseamna ca cei doi parteneri nu se mai iubesc dar au gasit alte metode pentru a-si arata afectiunea. Dar cand sexul dispare complet din viata unui cuplu, nu ai cum sa treci la urmatorul nivel.

Cei doi parteneri se transforma pur si simplu in colegi de apartament. Trebuie sa te decizi daca iti doresti pe cineva cu care sa-ti imparti doar chiria sau daca vrei un om cu care sa-ti imparti viata.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.