Setari Cookie-uri

Semnele unei relatii fara viitor

Cum iti dai seama ca relatia ta are ca destinatie Tara Nicaieri

6. Va comportati ca si cum nu ati avea o relatie

Chiar daca sunteti impreuna, fiecare dintre voi petrece ore in sir in oras alaturi de prieteni mai degraba decat in compania partenerului? In acest caz, trebuie sa invatati amandoi cum sa va ganditi mai des la “noi” decat la “eu”.

Daca va face placere sa stati timp indelungat cu un grup de oameni si nu doar voi doi in intimitatea casei, este limpede ca la mijloc exista o problema.

7. Nu aveti timp pentru voi

Daca unul sau ambii parteneri pun inaintea relatiei munca, familia, prietenii, animalele de companie, jocurile video si spalatul vaselor trebuie sa isi puna ordine in ganduri si in prioritati.

Pentru o relatie care sa se dezvolte armonios, trebuie sa gasiti un echilibru intre viata de cuplu si preocuparile individuale ale fiecaruia.

8. Ati sarit cateva etape

Citește și:

Poate ca nu ati trecut peste pasii obisnuiti ai unei relatii. Nu va ganditi inca unul la celalalt ca la “iubit” si “iubita” sau ati ajuns la “te iubesc” pana sa te dezmeticesti bine. Acestea sunt semne ca va aruncati cu capul inainte si nu ati avut timp sa va consolidati legatura.

Psihologii recomanda sa luati lucrurile pas cu pas si eventual sa va dati ocazia unui nou inceput. Jucati-va de-a “prima intalnire” si faceti impreuna lucrurile marunte care dau farmec oricarui cuplu.

9. Nu ai o viata proprie

Atunci cand iubesti pe cineva, trebuie sa-i respecti libertatea si intimitatea. O relatie sanatoasa nu presupune sa petreceti 24 de ore, 7 zile din 7 impreuna. Daca se intampla acest lucru nu inseamna ca va iubiti la nebunie si repirati unul cu plamanii celuilalt ci denota o lipsa totala de incredere in partener.

Citește și:

10. Nu l-ai prezentat nimanui

Sau invers, nu-i cunosti nici prietenii, nici familia. Daca dupa cateva luni, unul dintre voi nu cunoaste persoanele apropiate ale celuilalt, este un semn limpede ca nu exista planuri comune de viitor.

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.