Setari Cookie-uri

Arta sexului oral: tips & tricks pentru nopti fierbinti

Secretele sexului oral de la A la orgasm

4. Indiferent care dintre cei doi parteneri „presteaza”, exista un secret universal valabil pentru a ajunge la punctul culminant. Ca sa ne exprimam delicat, este vorba de suctiune. Atat clitorisul cat si penisul sunt zone foarte bine inervate si sunt foarte sensibile la o astfel de actiune.

5. Si apropo de zone sensibile...sexul oral nu se rezuma doar la penis. Daca vrei sa il surprinzi placut, acorda atentie si „bijuteriilor de familie”. Testiculele sunt zone foarte erogene iar cateva atingeri delicate pot da senzatii de neuitat.

6. O alta zona care trebuie stimulata este deschiderea delicata din capul penisului. Adesea aceasta este destul de neglijata insa este suficient doar sa iti treci limba usor peste ea si sa aplici o presiune medie.

7. Uneori, si sexul oral necesita un strop de lubrifiere in plus. De la miscarea de frecare, gura oricaruia dintre cei doi se poate usca iar senzatiile nu vor mai fi placute ci de-a dreptul dureroase. Pe piata exista numeroase produse care pot impiedica sa se intample acest lucru. In plus, au diferite arome care vor face cu atat mai placuta aceasta activitate in doi!

Citește și:

8. Daca tie iti place, ii place si celuilalt

Atat timp cat de anagjezi de buna voie si te lasi dusa de val, sexul oral este cu siguranta una dintre cele mai intense senzatii pe care le poate experimenta corpul uman, indiferent daca il oferi sau il primesti. Cel mai important luru este sa te relaxezi si sa contezi pe instincte.

9. Pentru a spori placerea, iti poti folosi si mainile. Pentru ca lucrurile sa decurga ca a carte si sa-i oferi un moment de neuitat, pune-ti putin lubrifiant in palme si freaca-le usor ca sa le incalzesti. Apoi pe masura ce iti misti capul in sus si jos, mainile tale trebuie sa urmeze acelasi traseu.

10. Atunci cand cei doi parteneri sunt foarte excitati, temperatura corpului creste. De aceea, pielea va fi foarte sensibila la stimuli. Prin urmare, te poti juca pe tot trupul lui cu un cub de gheata pe care il poti topi in gura inainte sa te apuci de treaba.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie frumoasa

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.