Setari Cookie-uri

Top 6 cele mai ciudate motive pentru care se indragostesc barbatii

Barbatii sunt foarte atenti la detalii asa ca nu neglija nici unul dintre ele. De la cel mai mic fir de par pana la unghia mica de la picior, de la cel mai mic gest pana la primele cuvinte rostite, ei te analizeaza!

Ai tendinta de a judeca barbatii si de a-i pune la perete imediat. Crezi ca ei se indragostesc de o pereche de sani mari, de picioare lungi si drepte, de un fund bombat, un par ca al Ilenei Cosanzeana si o fata de papusa Barbie.

Ai fi surprinsa sa vezi ca barbatii au si alte motive pentru care se indragostesc si la unele dintre ele chiar nu te gandeai.

Mainile tale, zambetul, dintii, felul in care iti aranjezi parul sau starea pe care o transmiti sunt doar cateva lucruri care ii atrag pe barbati.

1. Parul stralucitor

foto fata bruneta frumoasa sursa shutterstock

Parul spune multe despre starea ta de sanatate si despre tine ca persoana, despre atentia pe care ti-o acorzi tie. Parul sanatos si straucitor este un semn ca esti o femeie tanara nu doar la exterior ci si pe interior, o femeie care poate sa aiba copii sanatosi, iar el se gandeste imediat la faptul ca ii poti duce genele mai departe atunci cand va fi momentul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.