Setari Cookie-uri

Top 10 cele mai intalnite motive de despartire

Fie ca oamenii nu mai cauta aceleasi lucruri, fie ca si-au schimbat prioritatile, fie ca societatea cere altceva, relatiile bazate pe sentimente sincere sunt oarecum pe cale de disparitie, sau din ce in ce mai greu de stabilit.

3. Relatia a inceput prea rapid

Nu ati avut rabdare sa va cunoasteti, ati sarit direct in pat si direct intr-o relatie care are sanse foarte mici sa reziste.

Poate ca in pat va intelegeti de minune fapt pentru care continuati relatia insa pe parcurs incepeti sa descoperiti lucruri care nu va plac la partener moment in care intervine inevitabila despartire.

4. Aparitia unu eveniment major

Un deces in familia unuia dintre parteneri poate duce la depresii profunde care conduc catre separarea partenerilor.

De asemenea sunt cazuri in care nasterea unui copil duce la ruptura unui cuplu pentru ca barbatul incepe sa o vada pe femeia de langa el mai mult ca pe o mama decat ca pe o iubita.

5. Incompaibilitate (sau nepotrivire de caracter cum le place unora sa spuna)

Apare in momentul in care cei doi parteneri ajung sa se cunoasca mai bine si sa vada ca nu reprezinta unul pentru altul ceea ce isi doresc.

Citește și:

Flacarile de la inceput dispar si intervine o senzatie de disconfort care nu face altceva decat sa duca la o inevitabila despartire.

6. Gelozie dusa la extrem

Multi spun ca gelozia este normala intr-o relatie atunci cand cei doi parteneri se iubesc si sentimentele lor sunt sincere.

In momentul in care gelozia deviaza si cade in extrema negativa lucrurile se precipita si nimic nu mai merge cum trebuie.

Partenerul gelos incepe sa interzica aumite lucruri, lucru ce nu poate duce la nimic bun.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.