Setari Cookie-uri

Cum sa ne gasim sufletul pereche?

Daca te numeri printre cei care nu au inca o relatie si ar vrea una, iti recomandam sa citesti acest articol. Cu siguranta vei avea ce invata!

Am spune ca persoanele singure nu stiu prea multe despre relatii si ca nu avem ce sa invatam mare lucru de la ele in aceasta privinta.

Am putea spune ca exista un suflet pereche, dar ar arunca cercetatori cu pietre in noi si ne-ar spune ca o persoana are mai multe suflete pereche pe care le intalneste de-a lungul timpului. Si daca e asa, de ce ramanem langa o singura persoana? De ce nu ramanem cu toate sufletele pereche si asa toata lumea ar fi o familie mare si fericita?

Unii dintre noi ne simtim mai bine atunci cand suntem singuri. Nu trebuie sa dam explicatii nimanui, nu ne bate nimeni la cap si suntem liberi sa facem ce vrem, cand vrem si cum vrem noi.

suflete pereche

foto un cuplu indragostit sursa shutterstock

Sunt doua modalitati diferite prin care ne putem intalni sufletul pereche: prin intermediul senzatiei de teama, teama de a fi singur, sau prin intermediul sentimentului de putere si atunci se intampla ca dragostea sa te loveasca exact cand nu te astepti.

Citește și:

Cei care se tem sa fie singuri cauta cu disperare o persoana alaturi de care sa isi petreaca timpul, iar cei care sunt fermi pe pozitii si nu se tem sa fie singuri se intampla sa se indragosteasca atunci cand se asteapta mai putin.

Pentru gasirea sufletului pereche sunt cativa pasi pe care ar trebui sa ii urmam, sau cateva lucruri pe care ar trebui sa le facem in aceasta cautare continua, lucruri pe care le invatam de la persoanele singure.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.