Setari Cookie-uri

Cum sa ne gasim sufletul pereche?

Daca te numeri printre cei care nu au inca o relatie si ar vrea una, iti recomandam sa citesti acest articol. Cu siguranta vei avea ce invata!

Ce inseamna sa iti fie frica sa fii singur?

Cei mai multi dintre cei singuri se tem ca pentru ei nu exista un suflet pereche, altii se gandesc ca ceva nu este in regula cu ei si ca au o adevarata problema din cauza careia nu isi gasesc pe nimeni sau unii pur si simplu au dezvoltat o fobie la gandul ca ar putea ramane singuri pentru tot restul vietii.

Ce personalitate au cei care nu se tem sa fie singuri?

Persoanele care nu se tem sa fie singure sunt caracterizate de un sentiment de siguranta si dau dovada de putere de caracter. Persoanele de acest gen nu lasa sentimentele sa o ia la fuga sau sa le incetoseze gandurile. Ei stiu foarte bine ce vor si ce au de facut pentru a obtine ceea ce vor.

Avantajele persoanelor care nu se tem sa fie singure

Cei care se afla intr-o relatie bazata pe romantism si pasiune tind sa devina dependenti de partenerul lor. Se gandesc de foarte multe ori ca daca nu isi intalneau partenerul respectiv viata lor nu ar mai fi fost la fel de buna si nu ar mai fi reusit sa ajunga unde sunt acum.

Citește și:

Sa presupunem ca esti intr-o relatie dar nu este tocmai ce ti-ai dorit si nu iti spun asta doar prietenii tai, pana si tu simti ca ceva nu este tocmai ok, dar din terte motive alegi sa ramai in acea relatie.

Asta inseamna ca esti dependent de persoana de langa tine. Daca erai o persoana care nu se temea de singuratate puteai punct acestei relatii si iti vedeai in continuare de viata cautand ceva mai bun, ceva care sa te satisfaca din toate punctele de vedere.

Alegerea partenerului: Cei care nu se tem versus cei care se tem

Daca te numeri printre persoanele care nu se tem sa fie singure inseamna ca ai standarde mai inalte in ceea e priveste partenerul de viata. Vrei mai multe de la el si vrei lucrurile astea pentru tine in primul rand si pentru bunastarea ta.

Daca insa esti o persoana careia ii este frica de singuratate ai sa te lipesti de oameni nepotriviti si iti va fi mult mai greu sa iti gasesti sufletul pereche.

Citește și:

Iti este teama de singuratate? Iata cateva sfaturi care ar putea sa te ajute:

1. Incearca sa iti stabilesti prioritatile si sa te gandesti foarte bine la ceea ce vrei sa faci. In viata nu conteaza numai existenta unui partener in viata ta.
2. Gandeste-te foarte bine la ceea ce vrei de la partenerul tau si nu te apropia de persoane care nu intrunesc aceste conditii. Este spre binele tau.
3. Cateodata ai nevoie sa fii singur pentru a te putea cunoaste pe tine mai bine.
4. Nimeni niciodata nu o sa iti fie alaturi atat de mult pe cat ai vrea tu asa ca incearca sa te descurci si singur pentru ca sunt situatii in care trebuie sa faci asta.

foto prima pagina cuplu frumos sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.