Setari Cookie-uri

10 lucruri penibile despre sex pe care ai fi vrut sa le stii de la altii

Cele mai jenante experiente sexuale

6. Mica, mica si nici nu se ridica

Ah, romantismul, catalizatorul vietii! Numai ca uneori prea mult dauneaza. O relatie nu creste doar pe baza de boboci de trandafiri si lumanarele parfumate. Fie ca iti place sa recunosti sau nu, sexul poate consolida o legatura sentimentala intre 2 oameni.

Dar ce te faci cand legatura sentimentala nu are erectie nici rugata sau amenintata? Chiar daca partenerul tau nutreste sentimente catre tine, se poate afla uneori in imposibilitatea fizica sa ti le demonstreze.

7. Talk nerdy to me!

Cuvintele murdare sunt foarte folositoare in timpul sexului insa doar daca esti foarte stapan pe situatie (si pe limba, de preferat). Atunci cand unul dintre parteneri il intreaba pe celalalt care-i cea mai apriga fantezie a sa, cu siguranta raspunsul asteptat nu are nicio legatura cu plimbarile romantice sub clar de luna.

Citește și:

In acelasi timp, limbajul sexy poate merge la extrema cealalta si devine extrem de neplacut cand dintr-o soapta fierbinte totul se transforma in injuraturi ca-n peluza Sud.

8. Actele la control!

Sexul in mijlocul naturii este o experienta interesanta dar este foarte important sa iti alegi bine locul. Nu de alta dar nu e foarte incitant sa-ti bata dom’ politist la geam in toiul orgasmului si sa ceara actele la control sub banuiala de prostitutie.

9. Scurgeri de gaze

Ecuatia este foarte simpla. In timpul actului sexual, presiunea asupra organelor interne este considerabila si daca partenerul tau are avant prea mare, e bine sa stii din capul locului ca se pot intampla accidente care imput situatia!

10. Sex (b)anal

Asa cum ziceam, sexul anal este o discutie foarte delicata in principiu pentru ca respectivul orificiu este facut de la natura cu rol de EXIT ONLY. Prin urmare, daca introduci ceva pe contrasens, asteapta-te sa doara. De regula se spune ca durerea e suportabila si trece repede, mai ales daca folosesti un lubrifiant.

Citește și:

Adevarul este ca doare si nu trece prea repede. Senzatia este insa cel putin interesanta insa uneori, atunci cand voinicul isi termina treaba si este extras, academic vorbind, sa zicem ca poate iesi cu oarescare reziduuri.

foto prima pagina shutterstock cuplu pe fundal rosu

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.