Setari Cookie-uri

13 semne ca traiesti in prezent o iubire dintr-o viata anterioara

Iata care sunt cele 13 semne care iti arata daca v-ati iubit si intr-o relatie anterioara! Multe din relatiile vietilor anterioare nu sunt predestinate 'sa fie' cu fericire in viata aceasta oricat de mult v-ati dori sa fie, oricat de sfasietor ar fi sentimentul ca nu puteti trai sau merge mai departe fara persoana respectiva.

7. Intre voi exista o intensitate a sentimentelor atat de puternica si intensa incat uneori nici nu intelegi cum de este posibil sa simti astfel.

8. Uneori relatia prezenta cu o persoana pe care ai cunoscut-o intr-o viata anterioara poate fi confundata cu relatia cu sufletul tau pereche. Exista acelasi sentiment de familiaritate si de conectare puternica chiar daca nu va aflati unul in prezenta celuilalt.

9. Cu toate acestea, in timp ce relatiile cu sufletele pereche functioneaza in marea majoritate a cazurilor, relatia prezenta cu o persoana pe care ai iubit-o intr-o viata anterioara tinde sa fie una nereusita. In ciuda dragostei puternice si a pasiunii intense, de multe ori ea poate aduce la pachet suferinta, consum si zbucium interior. Intr-o astfel de relatie, poti trece cu usurinta de la extaz la agonie si de la agonie la extaz.

Citește și:

10. Chiar daca simuleaza fericirea si pacea si da iluzia ei, este o relatie in care problemele sunt in permanenta scoase la lumina. Chiar daca a face dragoste intr-o astfel de relatie poate fi minunat, chiar daca experientele emotionale sunt in mod sigur extrem de intense, chiar daca se creeaza drame mari care va induc sentimentul ca “traiti cu adevarat’, chiar daca va completati partial, la un moment dat va veti trezi prinsi intr-un cerc obsesiv al dezamagirilor. In timp, aceste relatii pot aduce dezamagire, tristete sau nefericire, dar si dependenta.

11. Intr-o astfel de relatie simti ca nu poti creste si evolua. La un moment dat, simti ca trebuie sa te desprinzi din aceasta relatie si sa te vindeci pentru a putea evolua cu adevarat.

12. Multe din relatiile vietilor anterioare nu aduc fericirea in viata aceasta. Nu sunt destinate si predestinate “sa fie” in viata prezenta oricat de mult v-ati dori sa fie, oricat de sfasietor ar fi sentimentul ca nu puteti trai sau merge mai departe fara persoana respectiva.

Citește și:

13. Aceste relatii aduc de multe ori blocajul personal, dar si blocarea fericirii adevarate. Chiar daca nu va puteti concepe viata fara ca persoana respectiva sa se afle in ea, aceasta iubire nu este o iubire neconditionata. Este o iubire conditionata de multe chiar daca refuzati sa acceptati acest lucru.

Este drept ca este foarte greu de acceptat ca o persoana fata de care simtiti atat de puternic ca face parte din voi si din viata voastra nu este menita sa fie totusi in viata voastra pentru totdeauna. De ce sunteti atunci atat de puternic atrasi unul fata de altul? Daca nu sunteti meniti sa fiti impreuna, de ce simtiti atunci ca nu puteti respira unul fara celalalt? Pentru ca ai avut de-a face cu aceasta persoana inainte (in vietile anterioare) si pentru ca incerci iar si iar si iar (in vietile urmatoare) sa faci sa mearga ceea ce nu a functionat anterior. Pentru ca, dincolo de puterea noastra de intelegere, viata isi are sensul ei.

Citește și:

Foto: Trandafir via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.