Setari Cookie-uri

3 Minciuni si un adevar: De ce esti inca singura?

Crezi ca esti singura care trece prin asa ceva? Uite care este adevaratul motiv pentru care inca nu ai relatia perfecta!

Sa trecem acum la minciuni, minciuni pe care ti le spui singura sau pe care le auzi de la cei din jur:

1. Nu ai facut din asta o prioritate

E ca si cum ti-ai face o lista cu prioritati la inceput de an si gasirea unui partener perfect ar trebui sa fie cap de lista. Nimic mai fals. Nu trebuie sa faci din asta o prioritate pentru ca te vei concentra atat de mult pe chestia asta incat poti atrage o multime de repercusiuni asupra ta. De exemplu poti baga in seama orice neghiob doar ca sa vezi daca se poate lega ceva, sau poti sa intri intr-o depresie daca nu reusesti sa gasesti pe nimeni intr-un timp util.

O prioritate pentru tine trebui sa fii TU!

2. Esti prea pretentioasa

Exact cum spuneam si mai devreme. De obieci asta auzi de la cei din jur care cred ca ceri marea cu sarea de la un barbat si ca nimeni nu va reusi sa fie vreodata pe placul tau. Total eronat! Daca ai pretentii le ai pentru tine si pentru bunastarea ta. Daca nu iti place de cineva nu trebuie sa stai sa faci niciun compromis de dragul nimanui pentru ca vorba aia : are balta peste.

Citește și:

Nu renunta la standardele tale pentru simplul fapt ca vrei pe cineva cu disperare. Este bine sa iti urmezi principiile si sa ai parte de ceea ce iti doresti si de ceea ce meriti cu adevarat.

3. Toti barbatii buni sunt luati

Chiar daca in Romania sunt mai multe femei decat barbati si ar cam trebui sa ne batem pe ei, nu inseamna ca toti barbatii buni sunt luati sau implicati in vreo relatie serioasa. Pur si simplu nu ai intalnit persoana potrivita.

E atat de simplu sa cauti scuze si sa fugi de realitate incat ne ascundem in spatele unor masti, negam faptele reale si incercam sa gasim mii de scuze pentru ca nu suntem acolo unde vrem sau pentru ca nu avem ceea ce ne dorim.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.