Nu imi aduc aminte cand m-am indragostit pentru prima data de un film si nici n-as mai sti sa spun de ce. Cert este ca atunci cand am nevoie de o evadare din realitate, ma refugiez in cate un film. Nicio pelicula din lume nu te va invata cum sa ai relatia perfecta si unde sa iti gasesti sufletul pereche. Insa eu am invatat cateva lectii foarte importante despre sex din urmatoarele productii cinematografice.

1. In the realm of the senses – Imperiul simturilor (1976)

Productia japoneza este unul dintre cele mai controversate filme ale anilor ’70 din numeroase motive. Inainte de toate, este una dintre putinele pelicule in care exista scene reale de sex intre cei doi protagonisti. Barbatul instarit si prostituata Sada Abe au existat si in realitate iar povestea lor de dragoste s-a terminat tragic.

25 de filme legendare pe care trebuie sa le vezi pana la 30 de ani

Pasiunea dintre cei doi este aproape palpabila si cu siguranta nu este dedicata celor cu suflete de vioara.

De la ei am inteles cat de mult conteaza atractia fizica intr-o relatie. Nu este suficient sa ai incredere in partenerul tau sau sa aveti lungi plimbari romantice pe plaja. Desigur, si acestea au rostul lor insa daca nu tremuri de dorinta atunci cand el pune mana pe tine, cu siguranta aveti inca de lucrat.
Tableta Vonino Magnet M1: review de cinefil

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: