Setari Cookie-uri

Si baietii mizeaza orgasmul cateodata! Afla cum!

Daca dragoste nu e, mimam!

Una dintre cele mai frecvente intrebari din chestionarele despre sexualitate se refera la mimarea orgasmului. Potrivit publicatiei Psychology Today.com rezultatele acestor studii sunt cel putin surprinzatoare.

In 2010, cercetatorii de la Universitatea din Kansas au rugat 180 de barbati si 101 femei sa le completze un chestionar anonim in care erau intrebati daca au mimat vreodata un orgasm.

foto shutterstock barbat cu prosop

Mai mult de 60% dintre femei au recunoscut ca fac acest lucru destul de des. Aceste statistici nu sunt chiar surpinzatoare. Uimirea a venit atunci cand au cunatificat raspunsurile barbatilor la aceasta intrebare. Aproape 30% la suta dintre ei au recunoscut ca, din cand in cand, mimeaza cate un orgasm.

O alta concluzie interesanta la care au ajuns cercetatorii este ca cei care isi mint partenerii au mai multa experienta decat ceilalti iar orientarea sexuala nu este un factor care sa ii diferentieze pe cei mincinosi de ceilalti. Cu toate acestea, oamenii intervievati care au raspuns afirmativ la intrebare au mai mult simt de aventura decat cei sinceri si sunt mai deschisi la masturbare, sex oral sau anal.

Citește și:

Desi am fi tentati sa credem ca cele mai multe orgasme de carton au loc intre parteneri care nu se cunosc foarte bine sau intre cei care au pur si simplu o aventura de-o noapte, din raspunsurile celor intervievati reiese ca acestea ai avut loc in cadrul unor relatii stabile in proportii demne de luat in seama: 78% dintre femei si 53% dintre barbatii cu relatii stabile au spus ca isi mint destul de des partenerul de viata intr-o astfel de situatie.

Motivele pentru care barbatii mimeaza un orgasm sunt destul de asemanatoare cu cele ale unei femei: sunt obositi, nu au prea mult chef sau pur si simplu nu vor sa ii raneasca sentimentele partenerei.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.