Setari Cookie-uri

Si baietii mizeaza orgasmul cateodata! Afla cum!

Daca dragoste nu e, mimam!

Daca ne luam dupa stereotipuri, femeile sunt cele care ar refuza cel mai des sa faca sex si vin cu tot soiul de scuze in loc sa recunoasca faptul ca pur si simplu nu au chef. Potrivit acestor preconceptii, barbatii au intotdeauna chef de una mica iar un refuz in fata avansurilor partenerei ar putea fi privit ca o lipsa de masculinitate. Prin urmare, ei se simt presati sa spuna da chiar daca au chef sau nu, nu din cauza conceptiilor gresite si a stereotipurilor.

Tehnic vorbind, orgasmul la barbati se manifesta prin contractii pelviene involuntare urmate de ejaculare.Desi ar putea creste ritmul, le este aproape imposibil sa mimeze contractiile care insotesc ejacularea.

Cu cateva secunde inainte de orgasm si in timpul acestuia, pulsul creste vertiginos ca si numarul de respiratii pe minut iar acest lucru poate duce unoeri la inrosirea torsului sau la aparitia unor pete rosiatice, imposibil de mimat. In plus, capul penisului se mareste iar testiculele se retrag catre vintre.

Citește și:

Cu toate acestea, am gasit sfaturi pentru barbati referitoare la cele mai bune metode de a mima orgasmul.

1. Nu incerca sa mimezi orgasmul fata in fata

Potrivit askmen.com, toata lumea are o anume mina atunci cand ajunge la orgasm si este destul de greu de reprodus voluntar, in special cand cei doi parteneri se cunosc foarte bine. Prin urmare, cea mai buna pozitie pentru un barbat care mimeaza orgasmul este doggie style.

2. Arunca repede prezervativul

Nu cred ca exista cineva care ar vrea sa petreaca prea mult timp in contemplarea unui prezervativ folosit. In orice caz, daca vrei sa nu te prinda partenera cu ocaua mica si orgasmul inca pe teava, ar fi bine sa nu-i balangani prezervativul in fata. Domnii sunt sfatuiti sa il scoata rapid, sa il infasoare bine intr-un servetel ca pe cadoul de Craciun si sa-l arunce in regim de urgenta la cos.

Citește și:

3. Nu mima “starea de dupa” orgasm

De cele mai multe ori, atunci cand se termina toata distractia, unii se intorc pe partea cealalta si dorm in timp ce altora le place sa isi tina partenerele in brate. Chipurile trebuie pastrat si acest obicei, oricare ar fi el pentru ca o schimbare subita de atitudine ar putea da de banuit.


foto prima pagina shutterstock barbat zambitor

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.