Setari Cookie-uri

Si barbatii au nevoie de ele: 5 Complimente pe care vor sa le auda

I-ai spus vreodata iubitului tau aceste lucruri?

Ai crede ca barbatii sunt fiinte insensibile si nimic nu pare sa-i atinga in adancul inimii. Crezi ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa le gandili orgoliul din cand in cand si sa le dai impresia ca ei sunt cocosii in casa pe cand tu esti fata inteligenta si ii conduci cu grija din spate astfel incat sa se indrepte in directia dorita de tine.

Este adevarat ca de cele mai multe ori barbatii afiseaza o masca de macho sau de gentleman pentru ca vor sa impresioneze. Ceea ce nu stiu ei de fapt este ca exact prin aceste atitudini reusesc sa ne indeparteze mai mult si mai mult.

foto: cuplu indragostit, Shutterstock

Ceea ce nu stim noi despre ei este faptul ca au nevoie de complimentele noastre, nu doar de aprecieri, atentie si gesturi tandre.

Asa cum noua ne place sa ne spuna ca suntem frumoase, ca suntem inteligente, ca suntem exemple pentru alte femei, asa si lor le place sa auda de la noi diverse complimente.

Citește și:

In urma unor studii am aflat care sunt complimentele pe care orice barbat ar vrea sa le auda de la partenera lui:

"Iubitule, esti fantastic in pat"

Spune-i iubitului tau ca se descurca foarte bine in pat pentru a-l incuraja. Spune-i ca te inebuneste si te face sa traiesti senzatii nebanuite. Spune-i ca nu ai mai pleca niciodata de langa el si ca ai vrea ca acele momente sa nu fie intrerupte de nimeni si de nimic.
Va aprecia acest lucru si cu siguranta la randul lui te va incuraja si iti va face complimente de acest gen.

"Nu stiu ce m-as face fara tine"

Barbatilor le place sa stie ca sunt utili si ca femeia de langa ei deinde intr-o masura mai mica sau mai mare de de prezenta lor. Spune-i adesea ca nu stii ce te-ai face fara el si ca este totul pentru tine. Se va simti foarte bine, va realiza cat de mult conteaza pentru tine si va sti ca trebuie sa fie acolo langa tine ori de cate ori ai nevoie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.