Setari Cookie-uri

10 semne ca vrea doar sex

Te iubeste sau te vrajeste?

5. Nu plecati nicaieri impreuna

Nu spune nimeni ca toate relatiile se cimenteaza in escapade luxoase la resorturi exotice insa din cand in cand, o fuga de o zi la munte in doi poate fi cel putin la fel de romantica.

6. Daca plecati undeva impreuna, nu vezi altceva in afara de camera de hotel

Poate ca se bucura pur si simplu de placerea companiei tale departe de toata nebunia cotidiana insa daca acest lucru este unobicei pe care il practica de fiecare data cand iesiti din oras, poate ca are ceva de ascuns.

7. Te preseaza

Nu exista un interval de timp in care este in regula sa faci sex cu cineva nou. Sanatos este sa faci acest pas abia in momentul in care tu te simti pregatita pentru asta, fie ca e vorba de prima intalnire sau ca aveti deja o relatie de ceva timp.

Daca te simti presata sa faci acest lucru chiar daca nu esti pregatita, nu doar ca nu iti respecta dorintele tale dar este posibil sa vrea doar asta de la tine.

Citește și:

8. Dulci nimicuri

Acestea sunt singurele lucruri despre care vorbiti? Atunci s-ar putea sa fie o problema. Desigur, complimentele sunt intotdeauna bine primite si pot face pe oricine sa se simta de milioane insa cu siguranta nu este in regula daca aceastea inlocuiesc o conversatie despre cine sunteti voi ca indivizi.

9. De la vorbe la fapte

O parte dintre barbati sunt in stare sa toace verzi si uscate pentru a obtine ce-si doresc si nu se vor feri sa spuna „te iubesc” atunci cand nu simt acest lucru cu adevarat. De la a spune „teiubesc” pana la a te simti cu adevarat iubita e cale lunga.

10. Dispare in ceata

O zi incarcata, poate doua la rand sunt acceptabile intr-o relatie insa daca el te cauta cand isi aduce aminte si niciodata pentru altceva in afara de sex, e clar ca nu cauta o relatie stabila. Daca acest gen de legatura te multumeste si nu cauti un partener, cel mai probabil iti convine si tie situatia. In caz contrar, nu ai de ce sa iti pierzi timpul si sa risti sa fii ranita.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu in camp de lavantica

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.