Setari Cookie-uri

10 semne ca vrea doar sex

Te iubeste sau te vrajeste?

V-ati vazut, v-ati placut. Si mai departe ce? Atunci cand o relatie se afla la inceput, discutiile sunt foarte importante pentru cei doi parteneri ca sa descopere cum si daca lucrurile vor evolua. Ce te faci, insa, cand semnalelepe care le trimite el nu sunt tocmai clare si ai dubii in ceea ce priveste dorintele lui?
Iata cateva modalitati prin care iti poti da seama daca isi doreste o relatie de lunga durata sau cauta doar un partener ocazional pentru sex.

1. Ii este mai usor sa cheltuiasca decat sa investeasca

Atunci cand vrea doar un sex, unbarbat te poate coplesi cu cadouri si atentii „neplanificate”. Dar daca prefera sa faca acest lucru mai degraba decat sa petreaca timp in compania ta, e limpede ca trebuie sa iti pui cateva intrebari.

cuplu senzual

foto shutterstock cuplu senzual

2. Te cauta doar dupa o anumita ora

Daca in timpul zilei, nu primesti niciun semn din partea lui si te cauta doar in orele de dupa munca, cel mai probabil are cu totul altceva in gand decat tine.

Citește și:

Desigur, nu este cazul sa generalizam pentru ca oamenii au si zile extrem de incarcate in care nu au timp nici sa rasufle, cu atat mai putin sa trimita mesaje tandre insa daca acesta se transforma intr-unobicei, fie are un sef teleportat direct din iadul corporatist, fie nu vrea o relatie.

3. Sexul este singurul lucru pe care il faceti impreuna

Situatia este destul de limpede daca singurele ore pe care le petreceti unul in compania celuilalt se desfasoara doar tutto nudo.

4. Nu i-au cunoscut inca familia sau prietenii

Pe parcursul unei relatii, intalnirile cu familia sau oamenii dragi ai celuilalt sunt inevitabile insa daca el amana momentul cu tot soiul de scuze fabricate, cel mai probabil vrea doar sex.

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.