Setari Cookie-uri

Top 5 cupluri care ne calca pe nervi

Cei mai enervant indragostiti din cercurile noastre de prieteni

De regula, intr-un grup mare de prieteni, trebuie sa existe macar un cuplu sau doua. Atunci cand camaraderia si dragostea se intalnesc, desigur ca nu putem decat sa admiram si sa luam aminte. La polul opus se afla acei oameni, care atunci cand formeaza un cuplu, devin imposibil de suportat.

1. Cupluri siameze

Inainte de toate, sa nu excludem posibilitatea ca aceste perechi sa intre si in prima categorie. Ei au insa, un profil comun si ii cheama Cutarica si Cutarel Icsulescu sau, dupa caz BrOonETha ta DulKe shefa lu CutariTzah. In orice caz, cei doi amorezi par lipiti la sold si, indubitabil, unde e unul, si-a dat check in si celalalt.

cuplu

foto shutterstock cuplu cu catuse

Situatia devine de-a dreptul absurda atunci cand iti suni prietena sa o scoti la cafea ca sa i te mai jeluiesti de una sau alta iar ea vine cu apendicele masculin la purtator! Na de te mai plange de sefa scortoasa si iubit distant cand pisi al ei se uita la tine ca la filme japoneze fara subtitrare! Sau si mai rau, se uita la tine ca la influenta nefasta din viata partenerei care ii baga in cap prostii si o invata la destrabalare si sex cu orgasm!

Citește și:

2. Cupluri obsedate de Facebook

Ii avem toti in lista. Sunt acei indragostiti care isi dau tag in poze si se like-uiesc intre ei. Asta nu ar fi neaparat un lucru rau dar de fiecare data cand are loc cate un eveniment in viata de cuplu, afla toti prietenii virtuali.

Iti dai seama de cursul povestii lor doar daca numeri de cate ori s-au despartit, logodit si complicat in relatii.

Atunci cand musteste peretele de fluturasi, inimioare si citate din RaduEf, e clar: se iubesc de numa-numa si sunt in stare sa porneasca impreuna de manuta spre apus, calare pe un inorog deasupra unui curcubeu si norisori din vata de zahar.

Daca pisi s-a uitat mai abitir la vreo dama pe strada, sa te tii activitate intensa pe Facebook si razboi de citate nemiloase, despre inimi frante si amante netrebnice care atenteaza la fericirea conjugala. Si toate spre exasperarea celor care au in lista cuplul care isi spala rufele pe wall-ul tuturor. Delete-Report-Block!

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.