Setari Cookie-uri

Top 5 pozitii de sex in masina

Cele mai fierbinti pozitii sexuale pentru un orgasm de neuitat la volan

3. Pozitia de sex „Lotus”

In practicile tantrice, pozitia poarta numele de Yab Yum si, in mod traditional, barbatul trebuie sa stea cu picioarele incrucisate. Dar cum un automobil nu iti va oferi spatiul necesar, trebuie sa va adaptati putin.

Actiunea se va petrece pe scaunul de langa sofer ca sa aveti mai mult loc pentru picioare. El sta in sezut iar tu te asezi deasupra, cu fata la el si cu picioarele departate, de-o parte si de alta a scaunului.

Cel mai probabil, vei sta pe varfuri asa ca ar fi bine sa iti mainile sprijinite fie pe umerii lui, fie pe spatele spatarului, daca vrei ca distractia sa dureze mai mult.

4. Pozitia de sex pe capota

Ar fi bine sa gasiti un loc foarte, foarte bine ascuns pentru aceasta pozitie si cat se poate de intunecat pentru ca sunteti destul de expusi. Penetrarea se va face pe la spate pentru ca tu stai aplecata peste capota, cu un picior sprijinit pe bara ca sa facilitezi accesul partenerului tau.

Citește și:

Daca esti un pic mai curajoasa, el iti poate lega mainile la spate si nu te va lasa sa il atingi.

5. Pozitie de sex pe scaunul soferului

Opreste masina, baga in viteza si trage frana de mana, pentru orice eventualitate. Pentru aceasta pozitie, trageti scaunul de la sofer cat de mult se poate spre bancheta din spate.

Partenerul tau sta pe scaun iar tu ingenunchezi deasupra lui si te apleci catre bord. Vei sta astfel sprijinita de volan si iti vei controla miscarile doar cu muschii de la picioare.

Din aceasta pozitie, el iti poate atinge sanii iar tu iti poti stimula clitorisul, pentru placerea ta si a lui.

foto prima pagina shutterstock cuplu in masina

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.