Setari Cookie-uri

Top 5 tipuri de iubareti

Personalitatile sexuale ale iubitilor nostri

Morocanosul

Nimic nu-i convine pe lumea asta pentru ca *introdu aici motivul daca pricepi*. Pastreaza aceeasi atitudine si cand vine vorba de sex si are intotdeauna cate o observatie de facut. Cum ar fi ca e geamul deschis si-l trage curentul la sale, in camera e prea intuneric sau prea lumina, lumanarile parfumate sunt prea parfumate si il gaghila neplacut la olfactiv. In orice caz, are si alte preocupari decat ceea ce ti-ar placea tie sa presteze.

De asemenea, este destul de sensibil in ceea ce priveste orgoliul sau asa ca, daca vrei sa faci vreo sugestie in ceea ce priveste imbunatatirea relatiei voastre, trebuie sa o faci cu multa dimplomatie si daca s-ar putea, sa para ca vine totul din partea lui. Poate asa nu s-o mai plange!

Entuziastul

Daca ar dansa in loc sa faca sex, atunci entuziastul ar bate o sarba de-ar ramane fara pingele. Nu doar ca vocifereaza dar nu va avea nicio jena in a-ti spune exact ce sa-i faci si mai ales, ce ti-ar face el tie.

Citește și:

Daca iubitul tau este un entuziast, ar fi bine sa faceti sex fie cand nu sunt vecinii acasa, ca sa fii sigura ca nu deranjati pe nimeni. Sau macar sa iti capitonezi bine dormitorul.

Dar altfel, chiar nu ai ce sa ii reprosezi. Are ceva experienta intre asternuturi si stie ca trupul unei femei are numeroase zone erogene si le va explora cu toata atentia necesara.

Narcisistul

Ascunde de el oglinda, telefonul, tableta si aparatul de fotografic! Acest individ e preocupat mai degraba, de aspectele vizuale ale unei experiente sexuale si mai putin pe celelalte simturi.

De aceea, el e grabit si nu depune prea mult efort. In schimb, s-ar putea sa ii placa sa o faca in fata unei oglinzi dar nu ca sa-ti surprinda tie expresiile de exatz din nu stiu ce pozitie din Kama Sutra ci vrea sa vada cum ii sta lui si daca are potential de actor XXX.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.