Setari Cookie-uri

Jucarii sexuale pentru el si ea - placere in doi!

Lasa-ti imaginatia sa zboare si bucura-te de momente erotice alaturi de partenerul tau. Condimenteaza-ti viata sexuala cu vibratoare, lenjerie intima si vopsea comestibila sau orice alta jucarie sexuala vrei tu!

Vibrator si stimulator Oral Rolling Fun

Vibrostimulator Oral Rolling Fun pentru femei

Simulator de sex oral avand atasat suplimentar si un sirag de bile cu vibratii ce poate fi folosit pentru stimulare anala si vaginala.

Realizat din silicon medicinal deosebit de fin cu 6 viteze de rotatie variabile ce permit limbilor usor indoite sa va ofere senzatii profunde cu intensitatea care se potriveste cel mai bine dorintelor voastre ajutandu-va sa obtineti cele mai puternice orgasme asa cum doar o limba jucausa pe clitoris vi le poate oferi.

Ideal pentru pasionatele sexului oral, manerul ergonomic permite utilizarea in orice pozitie astfel incat chiar si femeile cele mai pretentioase vor putea avea parte de un cunilingus senzational.

In plus pe langa orgasmul clitoridian,datorita siragului de bile cu o lungime de 14cm si cu 10 tipuri de vibratii veti putea beneficia concomitent si de orgasme vaginale sau anale, dupa dorinta fiecareia.

Citește și:

Disponibil AICI

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.