Setari Cookie-uri

10 melodii pe care sa faci sex

Top 10 cele mai senzuale piese pentru preludiu si orchestra

Atmosfera este foarte importanta atunci cand vine vorba de sex si poate fi o parte cu adevarat speciala a preludiului. Un dans romantic sau unul lasciv in intimitatea casei, cu muzica in surdina poate inlocui cu succes orice afrodisiac. In plus, sa ne gandim si la partea practica: poate acoperi din zgomot daca ai vecini mai sensibili sau colegi de apartament care trag cu urechea.

1. Hess is More – Yes, boss

Nikolaj Hess este compozitor, producator si pianist de jazz danez si mintea din spatele proiectului Hess is More. Piesa „Yes, boss” nu are versuri explicit sexuale insa conotatiile sunt clare. Play and enjoy!

2. Beyonce – Partition

Cantareata este apreciata nu doar pentru calitatile sale artistice ci si pentru viziunea feminista asumata. Yonce nu se teme sa isi accepte sexualitatea si sa cante despre relatia ei fierbinte cu Jay-Z, sotul sau. Partition este una dintre cele mai senzuale melodii ale albumului scos in 2013 si care poarta numele artistei.

Citește și:

3. Kadebostany – Crazy in love

Am sustinut in numeroase randuri ca am un dinte impotriva acestei carti si ar fi existat un singur fel prin care as fi fost motivata sa merg sa vad filmul: Ian Somerhalder in rolul lui Grey. Dupa cum bine stiti, dorinta nu mi s-a indeplinit insa de cand am vazut trailer-ul, m-am indragostit de aceasta varianta a piesei lui Beyonce, interpretata de Kadebostany.

4. Joi - Lick

Joi Elain Gilliam este o artista de culoare din Atlanta in varsta de 42 de ani. Una dintre cele mai senzuale piese ale sale – Lick- este inclusa pe albumul Star Kitty’s Revenge si a fost folosit pe coloana sonora a pelicului Triple X cu Vin Diesel si Samuel L. Jackson.

5. Hooverphonic – Mad about you

De la cap la coada, piesa celor de la Hooverphonic este o declaratie senzuala de dragoste si beneficiaza de un videoclip pe masura. De altfel, Mad about you este una dintre cele mai populare cantece ale lor si a aparut in 2000.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.