Setari Cookie-uri

10 melodii pe care sa faci sex

Top 10 cele mai senzuale piese pentru preludiu si orchestra

6. Closer – Nine inch nails

Piesa trupei de rock a iscat o controversa in 1994, atunci cand a aparut. Desi Trent Reznor a avut ca tema obsesia sexuala si caracterul concupiscent, Closer este privita deseori ca un cantec despre dorinta si cam atat. In orice caz, VH1 a inclus piesa in Top 100 cele mai bune cantece din ultimii 25 de ani.

7. Wicked Game – Chris Isaak

Desi Isaak a compus melodia in 1989, aceasta a devenit cunoscuta abia un an mai tarziu, atunci cand David Lynch a inclus-o in filmul sau, Wild at heart. Mai mult de atat, videoclipul alb-negru in care apare modelul danez Helena Christensen ramane un simbol al acelei perioade si se numara printre cele mai cunoscute clipuri muzicale din lume.

8. Fiction – The xx

The xx este o trupa de indie pop care a luat nastere in 2005 la Londra. 4 ani mai tarziu, The Guardian le-a clasat albumul de debut pe primul loc iar New Musical Express pe locul doi.
Fiction este inclusa pe in albumul Coexist, aparut in 2012.

Citește și:

9. Closer – Kings of Leon

Albumul Only by the Night a celor de la Kings of Leon s-a bucurat de un succes comercial neasteptat atunci cand a fost lansat in 2008. Piesa ca Sex on fire, Use somebody sau Crawl au ocupat mult timp locurile fruntase ale topurilor.

Totusi, pentru o seara fierbinte, recomandarea noastra este Closer, fara nicio legatura cu piesa celor de la Nine inch nails.

10. Je t’aime...moi non plus – Jane Birkin si Serge Gainsbourg

Je t’aime ...moi non plus (Te iubesc...nici eu) a fost compusa initial pentru Briggite Bardot in 1967 insa aceasta colaborare s-a concretizat abia 20 de ani mai tarziu. Astfel, Serge Gainsbourg a inregistrat piesa impreuna cu Jane Birkin, cea care i-a stat alaturi timp de 12 ani. Actrita Charlotte Gainsbourg (Jane Eyre, 21 de grame, Antichrist, Melancholia, Nymphomaniac) este rodul iubirii celor doi.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu elegant

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.