Cum iubeste zodia Pesti?

Cum iubeste zodia Pesti?
Kudika
27 Februarie 2015

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Pesti si femeia Pesti in dragoste si viata

Originile zodiei Pesti sunt strans legate de zeita Afrodita si de fiul ei, Eros. In vremurile dinaintea oamenilor, zeii traiau in huzur si pace pe creasta muntelui Olimp, acoperita vesnic de nori. Pe pamant si in fiorosul Tartar traitu pe atunci titani si fiinte imposibil de imaginat de mintea omeneasca.

Fruntile lor atingeau cerul si preumblarile lor pe pamant zguduiau marile si zdruncianu maruntaiele planetei. Invidiosi pe traiul bogat al olimpienilor, titanii au incercat sa ii detroneze si au inceput un razboi impotriva lor.

Dintre toti, cel mai de temut era Typhon, cel mai puternic fiu al zeitei-pamant, Gaia. Nascut din pantecele ei, Typhon era mai mare decat muntii si avea 100 de capete de dragon iar in loc de picioare, o imensa coada de sarpe.

El a patruns in Olimp, unde l-a invins pe insusi Zeus apoi i-a scos tendoanele din corp, ca sa il vlaguiasca de putere. Prin farmec, Hermes si-a vindecat tatal iar Regele Zeilor l-a infrant pe Typhon. Totusi, in lipsa lui, toti zeii s-au risipit in de frica monstrului in toate colturile lumii.

De teama, zeita Afrodita a fugit pe insula ei cea mai draga, Cipru, iar aici ea si fiul sau si-au schimbat chipurile divine in doi pesti apoi s-au ascuns printre constelatii.

foto shutterstock cuplu pe plaja

Caracteristici generale pentru zodia Pesti

In general, in zodia Pestilor se nasc oameni cu sfulete bogate si sensibile. Multi dintre ei pot fi inclinati catre ocult, filozofie si mistere, trasatura pe care o impart cu Scorpionii. De regula, au inimi bune si sunt firi blande care nu tolereaza actele de violenta sau nedreptatea.

Sunt foarte toleranti atunci cand oamenii le gresesc si acorda o a doua sansa cu inima deschisa. Tocmai de aceea, multi cauta compania Pestilor.

Ei stiu sa asculte ofurile celorlalti si empatizeaza foarte bine. De multe ori sunt timizi si au obiceiul sa se inchida in ei atunci cand sunt raniti. In ciuda acestei gentileti sufletesti, Pestii in general nu trebuie considerati oameni slabi. Stiu sa isi tina firea in situatii dramatice si cauta solutii, in loc sa isi planga de mila.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri