Cum iubeste zodia Pesti?

Cum iubeste zodia Pesti?
Kudika
27 Februarie 2015

Tot ce trebuie sa stii despre barbatul Pesti si femeia Pesti in dragoste si viata

Pot fi subiectivi de multe ori, tocmai pentru ca au firi sensibile si usor sentimentale dar acest lucru nu ii impiedica sa ia cele mai bune decizii.

Cum iubeste barbatul Pesti?

In general, barbatul pesti atrage prin sensibilitate si foarte mult bun simt. El este acel domn care aminteste tuturor ca avem nevoie din cand in cand de cate un cavaler. Nu este o fiinta egoista si poate dovedi abilitati artistice. De regula, poate fi considerat un cuceriotr insa nu ii sta in caracter sa schimbe doamnele din viata lui ca pe sosete.

Fiecare partenera pe care o are se va simti speciala si va fi tratata cu tot respectul din lume, indiferent daca este vorba de sufletul sau pereche sau de o aventura de-o noapte. Pentru el, fiecare femeie are ceva special si trebuie tratata ca atare.

Totusi, uneori se poate inchide in el si se poate simti singur, indiferent cati oameni sunt in jurul lor sau cata iubire primeste de la cei din jur. Trebuie sa invete sa depaseasca aceste momente si sa nu se lase coplesti de tristete.

Cum iubeste femeia Pesti?

Pentru femeia nascuta in semnul Pestilor, dragostea trupeasca este strict legata de sentimente. Greu poate concepe sexul fara sentimente si se fereste in general de aventuri si nici nu isi pierde timpul cu relatii care nu au viitor. Este foarte sensibila la romantism si este atrasa de barbatii inteligenti si curtenitori, fara pretentii de masculi alfa. Pe acestia ii considera agresivi si se fereste de ei.

De regula, este mai putin interesata de partea fizica a unei povesti de dragoste dar asta nu inseamna ca este lipsita de imaginatie. De fapt, atunci cand se indragosteste, poate ajunge o leoaica in pat insa doar alaturi de un barbat care o iubeste neconditionat, care o respecta si in care va avea incredere completa.

De multe ori incearca sa tina in echilibru cariera cu viata personala insa daca va fi nevoita sa aleaga, planul intim va castiga intotdeauna. Nu va calca niciodata pe cadavre pentru a obtine ce isi doreste si va fi intotdeauna sincera cu cei din jur.


fotot prima pagina shutterstock cuplu imbratisat

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri