Setari Cookie-uri

Am gasit barbatii care ma pot iubi, nu am gasit eu unul pe care sa il iubesc

Nu ne facem griji ca nu ii putem impresiona pe barbati. De multe ori, ei nu ne mai pot impresiona pe noi.

Cu siguranta fata asta are o problema daca nu a luat-o nimeni pana la anii astia. Probabil ca toate am auzit intr-o forma sau alta o astfel de afirmatie. Se presupune tacit ca in firea unei femei singure trebuie sa fie o hiba, o buba, un gol de neumplut, un defect din fabrica, un neajuns sau o frustrare care o impiedica sa isi gaseasca un barbat.

Pana si expresia „sa isi gaseasca un barbat” implica trebuinta neaparata a unei femei de a iesi in lume la vanatoare, sa isi gaseasca prada. Altfel, e incompleta, indezirabila. O rotita din capusorul ei nu se invarte bine.

Aparent, e de datoria unei femei sa cucereasca, sa puna mana pe vreunul sa o faca doamna cinstita la casa ei si in tot acest timp, daca se poate, sa fie desteptuta dar sa nu iasa din tipar. Sa fie frumoasa de pica. Sa fie amuzanta. Sa fie fidela si sa inchida ochii daca barbatul, de, ca barbatul, mai incearca si pe la alte cumetre ca doar e de datoria barbatului sa incerce.

Citește și:

Vizionare placuta


Noemi crede că textele savuroase sunt scrise nud în miez de noapte, cu stiloul pe hârtie și țigară în colțul gurii iar cele mai crude adevăruri sunt spuse în glume și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.