Setari Cookie-uri

Coitus interruptus, cea mai proasta idee din lume!

Adevarul urat din spatele celei mai vechi metode contraceptive.

3. Daca faci sex de mai multe ori la rand, rata de esec a metodei contraceptive creste.

Sa presupunem ca metoda a functionat de prima data iar barbatul s-a retras la timp din vagin. Totusi, pentru cuplurile care vor sa faca sex a doua sau a treia oara folosind in continuare metoda coitus interruptus, riscurile de aparitie a unei sarcini cresc exponential.

Este foarte posibil ca in urma primei ejaculari sa ramana lichid seminal in uretra. Iar pentru a fecunda un ovul, este mai mult decat suficient. Pana la urma, tot ce trebuie este un singur spermatozoid.

4. Femeia isi pierde controlul asupra corpului

In momentul in care o femeie accepta sa faca sex fara a folosi o alta metoda contraceptiva, se pune complet la disponibilitatea partenerului sau.

Desigur ca unii dintre barbati sunt responsabili si isi dau seama ce implica o sarcina neplanificata insa este foarte posibil, asa cum spuneam mai devreme, ca din cauza avantului amoros, acestia sa uite pur si simplu sau sa nu apuce sa iasa la timp din vagin.

Citește și:

Nu este o chestiune de incredere sau de tandrete, ci o chestiune de anatomie umana pura. Nu este nevoie ca partenerul sa fie nepasator sau rau intentionat. E suficient un singur moment de neatentie din partea lui pentru a ramane insarcinata si astfel, o decizie atat de mare este luata din mainile femeii.

5. Coitus interruptus nu protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala

Indiferent ca e vorba de o aventura de-o noapte sau ca e vorba de o relatie stabila, bolile cu transmitere sexuala sunt o realitate dura.

Coitus interruptus, ca si alte forme de anticonceptionale, nu protejeaza impotriva acestora. Cea mai buna metoda de a le tine la distanta si de a te bucur in acelasi timp de o viata sexuala satisfacatoare este folosirea unui prezervativ.

Chiar si in cazul unor alergii, exista prezervative confectionate si din alte materiale decat latex si care nu impiedica deloc placerea contactului sexual. Mai mult de atat, aceasta este cea mai eficienta metoda contraceptiva, cu o rata de esec de 1%.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.