Setari Cookie-uri

Prietena cu fostul? Mai bine nu

V-ati despartit dar inca sunteti prezenti unul in viata celuilalt? Nu este cea mia buna situatie in care vrei sa te afli, asa ca mai bine concentreaza-ti energiile pe lucrurile care iti fac bine.

3. El este instabil emotional

Ok. Sunteti in zona prieteniei acum si stati la un "pahar de vorba". Discutati despre diverse, dar el se irita cand te aude vorbind iarasi despre lucruri care nu ii plac, apoi zambesti si te vede precum o zeita. Incearca el sa "dreaga mamaliga" si sa intoarca situatia in favoarea lui, dar cand vede ca nu are sorti de izbanda se enerveaza si pleaca.

Este prea mult. Nu ai nevoie de oameni instabili in viata ta, asa ca mai bine vezi-ti de ale tale si concentreaza-te pe tine.

4. Actuala lui partenera nu accepta prietenia voastra

Cu siguranta esti in asentimentul ei. Nu este cea mai fericita femeie din lume cand stie ca voi doi vorbiti si poate el iti povestete intimitatile relatiei lor.

Incearca totusi sa pastrezi o bariera si o limita a conversatiilor si a "apropierii" voastre ca fosti parteneri. Nu ar fi frumos din partea ta sa ii distrugi actuala relatie.

Citește și:

5. Nu va mai bucurati la fel de mult unul de compania celuilalt

Pentru ca acum, in zona prieteniei, nu mai sunteti la fel de ingaduitori unul cu celalalt si nu mai acceptati atat de usor lucrurile care nu va fac placere. Pentru linistea si bunastarea amandurora, pentru sanatatea psihica si emotionala, taiati raul de la radacina si nu va mai prelungiti suferinta. Este mai bine penrtru amandoi.

foto prima pagina: ursuleti de plus, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.