Setari Cookie-uri

8 locuri kinky in care trebuie sa faci sex

Cum sa faci sex in locuri publice fara sa fii prins?

5. Sex pe un acoperis

O astfel de partida de sex poate incepe cu o cina romantica la lumina lumanarilor, pe acoperisul unui bloc de unde va puteti bucura de privelistea oferita de orasul care se intinde sub picioarele voastre. Desigur ca nu va opreste nimeni sa faceti sex pe acoperis in timpul zilei insa ar fi cel putin politicos din partea voastra sa va asigurati ca blocul este cea mai inalta cladire din imprejurimi ca sa nu ii provocati un atac de panica vecinei care isi intinde rufele pe balcon.

6. Sex intr-o barca

Ideal ar fi un yaht dar la urma urmei, e buna si o hidobicicleta daca aveti suficient echilibru. Cu siguranta o partida de sex intr-o barca va oferi senzatii cu adevarat speciale. Pe de-o parte, va veti putea bucura de linistea serii si de valurile care se lovesc de barca, de privelistea spectaculoasa oferita de cerul instelat si de balansul natural oferit de apa. Prin urmare, sexul in barca trebuie incercat macar o data in viata.

Citește și:

7.Sex in casa altcuiva

Cu siguranta tuturor ni s-a intamplat sa ramanem macar o data peste noapte in casa unor prieteni si, desi nu este cel mai politicos lucru din lume, cu siguranta o partida de sex in casa altcuiva poate fi incitanata. Daca aveti ceva mai mult curaj si relatii suficient de stranse cu gazdele voastre, nimic nu va poate opri sa faceti sex inclusiv pe masa din bucatarie insa cu siguranta cel mai simplu este sa va limitati la care care v-a fost oferita si va veti simti ca doi adolescenti care trebuie sa faca sex incet, fara zgomot, ca sa nu fie prinsi.

8. Sex la un concert

In cele din urma, am lasat la final cea mai complicata varianta pentru simplul fapt ca la un concert, e destul de greu sa faci sex fara ca miile de oameni din jur sa bage de seama. Cu toate acestea, exista cu siguranta un coltisor mai retras in care va veti putea ascunde in timp ce toata lumea danseaza iar din boxe puteti asculta muzica artistului vostru preferat.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.