Setari Cookie-uri

Pozitii de sex in masina

Cele mai fierbinti pozitii pentru sex la volan

Sexul in masina este una dintre cele mai simple modalitati pentru a condimenta viata sexuala. Nu aveti nevoie nici de cine stie ce vinuri (cu siguranta cu vinuri la volan) cu efect afrodiziac sau jucarii sexuale care par desprinse din filmele cu fiinte extraterestre carora le place sa sondeze unde nu bate soarele. Singurul lucru de care trebuie sa tineti cont este locul unde alegeti sa trageti pe dreapta.

Daca exhibitionismul nu va incita deloc, trebuie sa cautati o zona ferita in care sa fiti siguri ca nu veti da nas in nas cu vreo familie iesita la picnic sau cu vreun politist mai zelos in plina patrulare.

Dincolo de faptul ca sexul in masina este o experienta incitanta, peisajul ales poate oferi o priveliste absolut minunata. Prin urmare, puneti-va centurile de siguranta si ascundeti-va in coltul vostru preferat de natura.

1. Sex pe bancheta din spate

Cel mai comod loc pentru a face sex in masina este in mod cert bancheta din spate. In ciuda tuturor glumelor americane despre virginitati pierdute in noaptea balului sau copii conceputi in acest loc, o partida de sex pe bancheta poate fi o experienta de neuitat.

Citește și:

sex in masina

foto shutterstock sex in masina

Pentru a va face mai mult loc, trageti locurile din fata cat de mult se poate, desi nu este esential. Prima pozitie de sex in masina este clasica pozitie cu femeia deasupra. Barbatul nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa stea intins pe spate.

Pentru a avea mai mult spatiu, puteti deschide portiera, astfel incat acesta sa isi intinda picioarele in afara. Daca va e frig si nu vreti sa va bata vantul prin toate partile, lasati usa inchisa iar el isi va tine picioarele indoite.

O alta pozitie surpinzator de confortabila presupune ca barbatul sa stea comod pe bancheta asa cum sta pe fotoliu iar partenera lui nu trebuie decat se se urce deasupra lui,cu fluierele picioarelor sprijinite pe bancheta. O astfel de pozitie este extrem de comoda pentru amandoi, nu presupune foarte mult efort si nici nu riscati sa va accidentati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.