Setari Cookie-uri

Pozitii de sex in masina

Cele mai fierbinti pozitii pentru sex la volan

2. Sex pe locul din fata

Daca sunteti atrasi mai deraba de locurile din fata, sau pur si simplu vi se pare ca aveti mai mult loc, exista o sumedenie de variante si pentru acestea. Inainte de toate, trebuie sa trageti scaunul cat de mult puteti in spate.

De asemenea, ar fi mult mai simplu sa folositi locul pasagerului decat al soferului, din simplul motiv ca nu va veti lovi de volan sau de pedale.

Ca si mai sus, barbatul poate sa stea comod pe scaun iar partenera lui se va aseza deasupra sa. In acest loc, este mult mai simplu daca femeia se va intorce cu spatele la partenerului ei si se va sprijini cu mainile de bord si cu picioarele pe podea. Este o pozitie care necesita ceva mai mult efort din partea ei, insa cu siguranta va fi rasplatit.

Locul pasagerului este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri din masina pentru a face sex oral. Cu scaunul tras cat de mult se poate in spate, barbatul va avea loc sa ingenunchieze in fata parteneri sale si sa o sarute in cel mai intim fel cu putina.

Citește și:

Pentru a-i oferi o priveliste care sa rivalizeze cu cea de afara, partenera sa isi poate ridica un picior pe scaun si pe celalalt il poate ridica pe bord.

3. Sex pe capota

Nici capota nu este un loc incomod pentru sex insa daca vreti sa va aventurati afara, ar fi bine sa faceti acest lucru dupa ce se insereaza, daca tineti la intimitatea voastra. Una dintre cele mai bune variante este sexul oral pe capota masinii. Femeia se asaza cu fundul pe capota si isi tine picioarele sprijinite pe bara sau chiar pe pamant iar partenerul ei ii poate oferi sex oral din genunchi.

La fel de bine, femeia se poate intinde pe capota iar partenerul sau se poate sprijini cu mainile de-o parte si de alta a corpului ei, atunci cand vine vorba de o partida de sex cu penetrare. Dincolo de faptul ca barbatul va avea astfel intregul corp al partenerei sub ochii sai, are acces facil si la toate zonele erogene ale acesteia.

Citește și:

Pentru doamnele carora le place sa fie dominate, capota poate fi un excelent punct de sprijin. Tot ce au de facut este sa se intoarca cu spatele la partenerul lor si sa se intinda pe capota cu fundul in sus. Penetrarea se va face dintr-o pozitie asemanatoare cu doggy style, din care partenerul ii poate stimula atat clitorisul, cat si punctul G.

foto shutterstock cuplu in masina

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.