Setari Cookie-uri

6 zone erogene incredibile

Harta punctelor fierbinti de pe trupul uman

foto shutterstock cuplu pe plaja

Spre exemplu, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca pentru femei, ceafa este zona erogene foarte importanta, in timp ce barbatii nu acorda foarte multa importanta acestui loc. Si diferentele intre ceea ce le place doamnelor si ceea ce le place domnilor nu se opresc aici. In timp ce peste 80% dintre femei sunt excitate prin sarutarea si atingerea sfarcurilor, doar putin peste 50% dintre barbati isi considera pieptul zone erogene.

Chiar si asa, indiferent de gen, etnie sau orientare sexuala, in general organele genitale (in mod evident), urechile, coapsele si buzele sunt considerate cele mai erogene zone. La polul opus, zonele considerate cel mai putin senzuale sunt coatele, fluierele picioarelor, genunchii, nasul si fruntea. In ciuda numeroaselor puncte erogene de pe trupul femeilor, singurele care raspund atat la vibratii cat si la presiune sunt clitorisul si sfarcurile.

Citește și:

1. Linia de deasupra zonei inghinale

Evident ca organele genitale joaca cel mai important rol in timpul contactului sexual, insa atunci cand vine vorba de preludiu, anumite puncte din aceasta zona a corpului sunt ignorate cu desavarsire. Este vorba intai si intai de linia de deasupra regiunii pubiene, respectiv chiar deasupra locului in care incepe sa creasca parul. Pielea este foarte subtire aici si, prin urmare, este foarte delicata la atingeri si sensibila la saruturi.

2. Incheietura piciorului

Destul de aproape de organele genitale se afla o alta zona foarte sensibila la atingere, atat pentru femei cat si pentru barbati. Aceasta se afla chiar la inchietura piciorului, acolo ude coapsa se intalneste cu zona pubiana. Atinsa usor si sarutata delicat, aceasta parte a corpului uman poate fi o surprinzatoare sursa de placere.

Citește și:

3. Zona imediat de sub fese

Chiar daca cei mai multi dintre barbati adora fesele doamnelor, penru ele, aceasta zona nu este neaparat erogena. Totusi, imediat sub fese, exista o zona de piele foarte sensibila, foarte aproape de intrarea in vagin. Sarutata si mangaiata cu grija sau o rasuflare usoara asupra acestei zone poate produce fiori de placere inimaginabili.

4. Zona de sub ureche

Asa cum bine stiti, urechile sunt parti foarte sensibile anatomiei. De fapt, sunt atat de sensibile incat multe dintre doamne nu suporta sa fie sarutate aici sau se gadila si in hohote de ras, nu iese cel mai reusit preludiu din lume. Totusi, atat zona de sub ureche, aproape de obraz, cat si cea din spatele organului auditiv pot fi surse de placere. Nu este nevoie sa fie sarutate pentru a produce fiori de placere. Uneori, cateva soapte fierbinti sunt suficiente.

Citește și:

5. Spatele genunchilor

Un masaj la picioare este oricand bine venit, indiferent ca acesta are loc in timpul preludiului sau pur si simplu ca un gest de afectiune catre partener. Dincolo de efectul terapeutic, in spatele genunchilor se afla una dintre cele mai sensibile parti din corp. Pielea de aici este foarte subtire si bine inervata, ceea ce inseamna ca atingerile si sarutarile in aceasta zona sunt extrem de placute.

6. Buricul

In mod surpinzator pentru unii, buricul este o zona erogena. Atunci cand este sarutat sau atins, multi oameni se simt excitati. Acest lucru se intampla datorita faptului ca buricul si organele genitale au cateva tesuturi de origine comune. Atunci cand este stimulat, cativa dintre oameni simt furnicaturi in zona genitala, in timp ce altii, in mod ciudat, simt o senzatie acuta de a urina.

foto prima pagina shutterstock cuplu sexy

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.