Setari Cookie-uri

7 motive pentru care sexul sub dus e supraestimat

De ce sa NU faci sex in dus!

foto shutterstock cuplu la dus

1. Sexul in dus e alunecos

Orice sex bun trebuie sa fie alunecos, insa nu in sensul asta. Atunci cand doi oameni se afla intr-un astfel de mediu si nu sunt foarte atenti la ceea ce fac, cel putin unul dintre el are sanse bune sa aterozeze fortat si deloc gratios pe podea, caz in care se poate rani suficient de mult incat sa ii treaca pentru totdeuna cheful de sex in stilul peste.

2. Nu te concentrezi la lucrurile esentiale

Asa cum spuneam mai sus, atunci cand faci dus, risti sa aluneci si sa dai cu capul ori in geam, ori de gresie si cei mai multi dintre oameni sunt constienti de acest lucru.

Prin urmare, in loc sa se concentreze la eforturile depuse de partener sau sa ii acorde acestuia atentia cuvenita, vor fi atenti la locurile in care se vor sprijini si cum sa isi incordeze picioarele ca sa nu cada.

In plus, daca barbatul se simte mai vanjos decat de obicei si vrea sa isi sprijine partenera de perete, atunci este nevoit sa isi sustina nu doar propria greutate, ci si pe cea a partenerei in timp ce apa curge peste ei iar partida de sex se va transforma astfel intr-un adevarat exercitiu de echilibru si forta.

Citește și:

3. Sexul oral devine imposibil

Contrar povestilor fabuloase, sexul oral sub dus e mai complicat decat sexul oral in orice alt mediu, indiferent cine ofera si cine primeste. Asta ca sa nu mai mentionam faptul ca 69 este o pozitie de-a dreptul imposibila. Si cum multe dintre doamne ajung foarte usor la orgasm prin sex oral, pot fi lipsite de aceasta placere.

4. Apa nu ajuta la lubrifierea naturala a vaginului

In mod paradoxal, sexul sub este dusmanul lubrifierii naturale iar vaginul poate deveni foarte uscat, in ciuda faptului ca „ostilitatile” se desfasoara in apa. Si toata lumea stie cat de neplacut poate fi contactul sexual atunci cand vaginul nu este foarte bine lubrifiat.

5. Sapunul poate patrunde in locuri in care nu trebuie sa patrunda sapun niciodata

Atunci cand doi parteneri se simt deosebit de afectuosi unul cu celalt si vor sa se ajute sa se sapuneasca reciproc, sigur vor ajunge sa se alinte si sa se sarute peste tot, asa cum o fac de obicei. Nu punem in calcul faptul ca sapunul nu e deloc placut la gust dar sa facem un exercitiu de imaginatie.

Citește și:

Atunci cand anumite tipuri de sapun intra in ochi, toata lumea stie ca ustura. Atunci cand incerci sa faci sex in dus, sapunul se poate strecura usor si in alte locuri iar senzatia va fi cu mult mai neplacuta decat daca ar intra in ochi.

6. Foarte putini oameni ajung la orgasm din picioare

Cu siguranta multi dintre noi au incercat cel putin o data in viata sexul in picioare si au ramas cu o amintire nu tocmai placuta pentru simplu motiv ca putini dintre noi pot ajunge la orgasm din aceasta pozitie. Drept pentru care, atunci cand adaugi si apa care curge peste sticla sau cadita alunecoasa, orgamsul celor doi poate fi la fel de departe ca soarele.

7. Nu stii cand se termina apa calda

Pe de-o parte, dusul in doi contribuie la conservarea resurselor. Pe de cealalta parte, sexul la dus poate fi o risipa de apa. Dincolo de aspectele etice ale acestei dileme, exista si posibilitatea ca apa calda sa se termine sau sa se opreasca de tot fix atunci cand cei doi se apropie de orgasm iar socul termic va stinge rapid orice pasiune. In plus, toata lumea stie ce se intampla la apa rece...

Citește și:

foto prima pagina shutterstock cuplu in dus

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.