Setari Cookie-uri

7 feluri prin care barbatii spun Te iubesc fara cuvinte

Cum spun barbatii cele doua cuvinte...fara sa le spuna

foto Tom Wang / Shutterstock

2. Ii cunosti prietenii sau familia

Unul dintre cele mai importante semne ca un barbat vrea cu adevarat sa faci parte din viata lui este faptul ca ii cunosti prietenii si familia, sau macar o parte dintre acestia. Un astfel de gest demonstreaza szabilitatea sentimentelor sale, precum si faptul ca simte nevoia sa te includa in toate aspectele vietii lui.

3. Iti respecta spatiul personal si are incredere in tine

Oricat de mult s-ar iubi doua persoane, atat timp cat nu exista incredere, relatia este sortita esecului. De aceea, un om care te iubeste trebuie sa aiba incredere in tine si sa iti respecte spatiul personal. Acesta nu se refera doar la cel fizic, ci inclusiv la cel virtual. Daca nu incearca sa iti sparga conturile de pe retelele de socializare sau de mail, nu te controleaza in telefon, nu iti urmareste fiecare miscare sau, pe scurt, nu incearca sa iti controleze viata in niciun fel si iti respecta independenta, atunci cu siguranta toate acestea sunt dovezi de iubire. Indiferent de cate ori ti-ar spune ca te iubeste, un barbat care face aceste lucruri nu iti demonstreaza afectiunea lui, ci nevoia de a te tine sub control.

Citește și:

4. Te incurajeaza

Daca atunci cand doresti sa incepi un proiect nou sau sa renunti la unul vechi el este langa tine, iti ofera parerea sa obiectiva si iti sustine deciziile, atunci cu siguranta te iubeste. Desigur, o parere contrara de-a lui nu inseamna ca nu tine la tine, ci pur si simplu ca are o perspectiva diferita. In acest caz, analizeaza si opinia sa apoi fa alegerile potrivit dorintelor tale. Daca te iubeste cu adevarat, va sprjini alegerea ta.

5. Te suna sau iti trimite mesaje fara un motiv anume

Acest lucru nu trebuie confundat cu obiceiul abuziv al unor barbati de a-si controla partenerele prin telefon pentru ca, din nou, aceasta nu este iubire, este nevoia d a te tine in stapanire. Daca mesajele si telefoanele lui vin doar pentru a-ti auzi vocea sau pentru a face o scurta conversatie cu tine doar pentru ca ti-a simtit lipsa, atunci cu siguranta este un semn ca tine la tine.

Citește și:

6. Nu se asteapta sa ii faci favoruri pentru ca el e barbatul in casa

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu se va astepta sa te transformi peste noapte in menajera, mama sau asistenta medicala pentru ca il iubesti. O relatie in care doi oameni se iubesc presupune echitate in orice aspect. Desigur ca, atunci cand unul dintre voi se afla intr-o situatie delicata, este absolut normal ca celalalt sa ii vina in ajutor si sa faca lucruri in locul sau, iar aceasta este o alta dovada de afectiune si respecta. Ceea ce denota exact contrariul este asteptarea ca celalalt sa duca la indeplinire anumite sarcini doar pentru ca asa ii indica partenerul.

7. Stie sa faca compromisuri

Nu e nicio tragedia atunci cand parerile a doua persoane care formeaza un cuplu sa nu coincida iar acest lucru se intampla tuturor. Cea mai buna solutie in acest caz este gasirea unui compromis care sa ii multumeasca pe amandoi. Atunci cand ambii parteneri se arata deschisi la a gasi calea de mijloc, atunci cu siguranta au o relatie care se bazeaza pe iubire si pe incredere.

Citește și:

Foto prima pagina Irina Bg / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.