Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Pasiunea este un element important in construirea oricarei povesti de dragoste. Problema este ca, la fel ca romantismul, aceasta se poate estompa cu timpul. Desigur ca cel putin la fel de importante sunt afectiunea sincera, comunicarea si increderea insa un pic de pasiune in viata de cuplu nu trebuie sa lipseasca.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

O viata sexuala mai putin intensa nu inseamna ca relatia a ajuns la final, ci ca pur si simplu, cuplul traverseaza o perioada poate mai dificila, mai incarcata si mai stresanta. Prin urmare, iata cateva dintre cele mai simple modalitati de a face mai mult sex.


1. Beti impreuna un pahar de vin

Nu degeaba vinul rosu ocupa primele locuri in topul bauturilor considerate afrodisiace. Un studiu din Italia, una dintre marile producatoare de vin, a demonstrat nu doar ca un pahar sau doua de vin sunt recomandate pentru inima, ci si pentru libidou.

Cercetatorii au descoperit ca femeile care consuma aceasta cantitate de alcool sunt mai incitate si veneficiaza de o lubrifiere naturala mai abudenta decat celelalte. Acest lucru este pus pe seama faptului ca tensiunea creste usor de la vin iar acest lucru imbunatateste circulatia sangelui, inclusiv in zona pelviana.

2. Programati o partida de sex

Suna destul de sec, insa o partida de sex programata din timp poate fi o solutie pentru cuplurile cu o viata sexuala mai putin bogata din cauza stresului sau a diferentei dintre libidouri. Astfel veti evita ca unul dintre parteneri sa il respinga pe celalalt din cauza lipsei de chef sau a unei indispozitii. In plus, poate fi destul de incitant sa stii sigur ca atunci cand ajungi acasa, vei avea parte de compania partenerului tau.

3. Radeti mai mult impreuna

Un alt studiu, de data aceasta din Franta, a concluzionat ca o femeie este mai atrasa cu 43% de catre un partener care o poate face sa rada decat unul fara simtul umorului. In plus, rasul este o modalitate de a va cimenta relatia, chiar daca la prima vedere poate parea stupid. Spre exemplu, micile glume sau gesturi pe care le intelegeti doar voi pot fi un liant mai puternic si mai stabil decat crezi.

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: