Setari Cookie-uri

Iata cum poti face mai mult sex!

7 strategii pentru o viata sexuala plina de pasiune

Pasiunea este un element important in construirea oricarei povesti de dragoste. Problema este ca, la fel ca romantismul, aceasta se poate estompa cu timpul. Desigur ca cel putin la fel de importante sunt afectiunea sincera, comunicarea si increderea insa un pic de pasiune in viata de cuplu nu trebuie sa lipseasca.

O viata sexuala mai putin intensa nu inseamna ca relatia a ajuns la final, ci ca pur si simplu, cuplul traverseaza o perioada poate mai dificila, mai incarcata si mai stresanta. Prin urmare, iata cateva dintre cele mai simple modalitati de a face mai mult sex.

1. Beti impreuna un pahar de vin

Nu degeaba vinul rosu ocupa primele locuri in topul bauturilor considerate afrodisiace. Un studiu din Italia, una dintre marile producatoare de vin, a demonstrat nu doar ca un pahar sau doua de vin sunt recomandate pentru inima, ci si pentru libidou.

Citește și:

Cercetatorii au descoperit ca femeile care consuma aceasta cantitate de alcool sunt mai incitate si veneficiaza de o lubrifiere naturala mai abudenta decat celelalte. Acest lucru este pus pe seama faptului ca tensiunea creste usor de la vin iar acest lucru imbunatateste circulatia sangelui, inclusiv in zona pelviana.

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.