Setari Cookie-uri

5 semne ca "baiatul bun" iti va frange inima

Cum iti dai seama ca baiatul bun nu e ceea ce pare?

1. Se enerveaza atunci cand ii atragi atentia asupra unui comportament nepotrivit

Poate a facut o gluma deplasata sau are un anumit tip de comportament care nu iti este pe plac. Poate are doar o pasa proasta insa daca reactioneaza nervos atunci cand ii atragi atentia asupra acestui lucru, ar putea fi un prim semnal de alarma. Desigur, modalitatea in care ii atragi atentia este foarte importanta insa atat timp cat tu esti calma, nu il jignesti si ai argumente rationala, trebuie sa iti raspunda in acelasi fel.

2. Te insulta indirect

Nu trebuie sa iti adreseze cuvinte grele pentru a te jigni. Exista numeroase modalitati, unele mai subtile ca altele prin care poate face acest lucru. De exemplu, reducand la absurd, atunci cand iti spune razand ca trebuie sa incepi sa iti cumperi pantaloni mai mari sau ca va fi nevoit sa darame tocul de la usa pentru a-ti face loc. Poate ca este doar o tachinare fara scop malitios, insa in momentul in care te simti jignita, spune-i acest lucru.

Citește și:

3. Pune presiune asupra ta

De la inceput trebuie sa mentionam faptul ca intr-o relatie normala, echilibrata si sanatoasa, niciunul dintre parteneri nu trebuie sa faca nimic sub presiunea emotionala (cu atat mai putin fizica) din partea partenerului. Indiferent ca vorbim de sex sau de un anumit tip de mancare, un barbat care te respecta si care tine la tine nu va recurge niciodata la santaj emotional pentru a obtine ceea ce isi doreste. Compromisurile sunt normale si de dorit intr-o relatie. Presiunea emotionala este semn de abuz.

4. Nu te suna cu zilele

Desigur, faptul ca nu va vedeti o anumita perioada, poate cateva zile, nu este neaparat un semnal de alarma. Atunci cand nu locuiti impreuna, poate fi destul de greu sa va sincronizati programele. Insa daca in toate aceste zile nu exista nicio forma de contact, atunci cu siguranta trebuie sa iti pui niste semne de intrebare. In plus, este perfect normal sa ai initiativa si nu este nicio rusine sa suni tu prima insa daca nu iti raspunde la telefoane sau la mesaje mai multe zile, trebuie sa te intrebi de ce, chiar daca raspunsul nu iti va fi pe plac.

Citește și:

5. Nu asculta niciodata atunci cand vorbesti despre tine

Daca ar fi sa ne luam dupa stereotipuri si glume rasuflate, atunci femeile sunt cele care trancanesc tot timpul si sunt cicalitoare. De fapt, foarte putine dintre femei fac acest lucru si nu acorda atentie si partenerului. Pe de cealalta parte, exista destui barbati carora le place sa vorbeasca despre ei si realizarile sau dorintele lor, fara sa dea vreun semn ca le-ar pasa de ceea ce au de spus partenerele lor. Desigur, tuturor ni se intampla din cand in cand sa simtim nevoia sa vorbim mai mult despre noi insa daca acesta este subiectul sau preferat si nu are timp sa asculte ce spui, omul este o pierdere de timp si de sentimente.

Foto interior si prima pagina ArtFamily / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.