Incinge toamna si relatia de cuplu cu aceste miscari sexy!

Incinge toamna si relatia de cuplu cu aceste miscari sexy!
Kudika
2 Octombrie 2015

Toamna se numara orgasmele!

6.Daca sunteti mai aventurosi din fire si nu va lasati descurajati de temperaturile ceva mai scazute de afara, toamna poate oferi decorul natural ideal pentru o partida de sex in aer liber. Va puteti urca in masina intr-o zi de toamna insorita ca sa va opriti in prima padurice care va iese in cale. In acelasi timp, daca e totusi prea frig afara, sexul in masina la vreme de toamna poate fi cel putin la fel de romantic.

7. Una dintre cele mai populare piese vestimentare de toamna este trenchul iar tu il poti transforma in cel mai sexy accesoriu al acestui anotimp. Pune-ti pe tine cea mai sexy lenjerie intima pe care o ai, o pereche de pantofi cu toc si trage-ti trenchul pe deasupra. Cu siguranta imaginatia iubitului tau se va aprinde atunci cand va descoperi ca nu porti pe sub haina latceva decat mici petice de matase si de dantela.

8. Pentru a se reapropia de natura, din ce in ce mai multe cupluri merg impreuna toamna la cules de mere, struguri si alte daruri oferite acest anotimp. Aceasta este o ocazie foarte buna pentru a va ispiti unul pe celalalt, pentru a flirta printre crengile copacilor si daca gasiti un loc suficient de retras, va puteti ascunde pentru o partida de sex sub cerul liber.

Foto prima pagina Syda Productions / Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri