Setari Cookie-uri

Incinge toamna si relatia de cuplu cu aceste miscari sexy!

Toamna se numara orgasmele!

Foto Falcona / Shutterstock

3. Temperaturile in scadere de afara necesita, in mod evident, din ce in ce mai multe straturi de haine. Sigur, poate fi incomod, neplacut, greoi insa profita din plin de acest lucru si transforma ritualul obisnuit prin care scapi de toate aceste haine intr-un moment fierbinte. Cand ajungi acasa, da play melodiei tale preferate si dezbraca-te senzual, fara graba, suficient cat sa ii aprinzi imaginatia iubitului tau.

4. Asa cum ziceam mai sus, toamna este anotimpul ideal pentru a va bucura de mai mult timp petrecut impreuna sub paturi. Prin urmare, pune la fiert vinul, stropit cu condimente si putina portocala, dati-va hainele jos si savurati impreuna, imbratisati cate o cana cu aceasta bautura calda. Fara haine, doar voi doi, amandoi, ascunsi sub paturi de ochii lumii.

5. Printre sarbatorile de import, Halloween isi face incet dar sigur loc. Desi este departe de traditia romaneasca, asta nu inseamna ca nu puteti sarbatori intr-un mod unic si sexy. Prin urmare, imbraca cel mai senzual costum la care te poti gandi. Poti sa fii ce vrei tu, de la vrajitoare la vampir si toata lista de fiinte supranaturale apoi puneti in scena fanteziile fiecaruia dintre voi.

Citește și:

6.Daca sunteti mai aventurosi din fire si nu va lasati descurajati de temperaturile ceva mai scazute de afara, toamna poate oferi decorul natural ideal pentru o partida de sex in aer liber. Va puteti urca in masina intr-o zi de toamna insorita ca sa va opriti in prima padurice care va iese in cale. In acelasi timp, daca e totusi prea frig afara, sexul in masina la vreme de toamna poate fi cel putin la fel de romantic.

7. Una dintre cele mai populare piese vestimentare de toamna este trenchul iar tu il poti transforma in cel mai sexy accesoriu al acestui anotimp. Pune-ti pe tine cea mai sexy lenjerie intima pe care o ai, o pereche de pantofi cu toc si trage-ti trenchul pe deasupra. Cu siguranta imaginatia iubitului tau se va aprinde atunci cand va descoperi ca nu porti pe sub haina latceva decat mici petice de matase si de dantela.

8. Pentru a se reapropia de natura, din ce in ce mai multe cupluri merg impreuna toamna la cules de mere, struguri si alte daruri oferite acest anotimp. Aceasta este o ocazie foarte buna pentru a va ispiti unul pe celalalt, pentru a flirta printre crengile copacilor si daca gasiti un loc suficient de retras, va puteti ascunde pentru o partida de sex sub cerul liber.

Citește și:

Foto prima pagina Syda Productions / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.